Het festival waar ik al een hele tijd naar uitkeek! De verwachtingen waren hoog, want met zo'n line-up kon het haast al niet meer mis gaan!
Hoge verwachtingen zijn altijd gevaarlijk omdat het dan snel tegenviel, maar Awakenings maakte het weer helemaal waar!
We waren weer terug op de plek waar het allemaal begonnen was. De plek van het eerste festival!
Het was deze keer geen hittegolf, maar het weer viel mee. Tuurlijk hebben wij altijd wat te zeiken en kan het altijd beter, maar het was droog en het terrein lag er goed bij (geen modder!).
Gehoord: Diego, Bart Skils, Angela Flame, Alexander Kowalski Ft. Raz O'Hara, Jeff Mills, Marco Carola, Oscar Mulero, Surgeon, Rachmad en een stukje Adam Beyer!
Ik vond vooral Kowalski, Surgeon en Rachmad super!! Jeff Mills draaide ook heel vet voor een afgeladen tent, maar doordat ik tijdens die set hoorde dat Lekebusch niet zou komen en omdat de boxen kraakte heb ik er toch wat minder kunnen genieten.

Al met al was het weer een heerlijke dag met heel veel leuke mensen, een supergoede sfeer en hele vette muziek!!!

Awakenings bedankt!!

De auto geparkeerdEn opweg naar het festival!Gelijk naar tent 2 met DiegoStefan en Vincent de WitErg relaxt die tribune: mooi uitzicht...... en vrienden :)Acrobatische stelten actBart Skils @ MainstageHet "Festival leven"-gevoelHet "Festival leven"-gevoelAngela FlameOpen StageMet Kowalski Ft. Raz O'HaraParty PeopleVolle TFS 2 gaat los bij Jeff MillsJeff MillsHaley, Maren en eeuh...Het "Festival leven"-gevoelHet "Festival leven"-gevoelGot cigarettes?Timo met z'n vette blouse! :)Creatief met keycords!! Touwtjespringen :)Open StageParty peopleOscar MuleroChris and MarenSarahBaukeBobT_nusDennis, Geert en ChrisMuleroStefanie en BaukeSurgeon neemt het over van MuleroJong/ oud, met of zonder baard, het maakt niet uit!Chillen voor tent 2LarsAmber en BobTFS 2TFS 2SurgeonTFS 2SurgeonDe RoccomobileSurgeonSteve RachmadSteve RachmadHet "Festival leven"-gevoelAmber en BobChris en HaleyHaas en BartBartTFS 2Maren en HaleyOp weg naar MainstageOpen stage met Adam BeyerOpen stage met Adam BeyerOpen stage met Adam BeyerOpen stage met Adam BeyerAdam BeyerLasers op Open Stage