Ook deze keer was het erg gezellig in de Melkweg. Aron Friedman begon gelijk al lekker. Lachen dat Trommelmaschine van Der Dritte Raum werd gedraaid!
Daarna Bart Skils, wat kan hij toch lekker draaien! Ik zeg het nog één keer, van mij mag hij echt een keer afsluiten want ik weet zeker dat hij dat kan! Genieten dus! Regis was de man waar veel mensen voor gekomen waren. Ik vond zijn liveset bij vlagen heel vet, maar ik vond het niet echt een mooi geheel. Toen de man waar ik me erg op verheugd had: Diego. Dat viel vies tegen! Hij maakte fout na fout en zelfs zijn platenkeuze (die misschien nog een beetje goed had kunnen maken) viel tegen… Hopelijk maakt hij het op het Awakenings festival goed, want dit leek nergens op.
Gelukkig kan het mijn avond niet verpesten want zoals ik al zei was het heel erg gezellig! Lekker veel slap staan lullen en heel veel gelachen.
Het was al met al een geslaagd "nachtelijk-dans-festival" ;-):r

Michael's partyreport vind je hier!

Even aklimatiserenAron FriedmanAron FriedmanBart Skils neemt het over van Aron FriedmanBart SkilsParty peopleDe oude zaalOude zaalKaiGeertStelletje malloten! ;)Bart SkilsBart SkilsWat hebben we gelachen!Chris en RinskeKwab en KippieRegisMichaelChris en BobRegisChris en Bob (deel 2)Gijs, Mike en RinskeSamen toch nog 1,5 oog open ;)DiegoOude zaalGeiz