Het was mijn 4e I Love Techno. ILT 2000 kan moeilijk overtroffen worden maar denk dat deze editie wel op de tweede plaats komt!
We kwamen iets voor 11 binnen. Geen rijen, en alles verliep soepel. Wel een end lopen voor je eindelijk in de zaal bent, maar dat hoort er bij.
Bij Ben Sims ging het gelijk al behoorlijk los. We moesten nog een beetje opwarmen dus niet echt een volwaardig oordeel over de set, maar ik vond het wel lekker. Veel percussie zoals je van Sims kan verwachten.
Daarna naar Richie Hawtin. Ik vond z'n set weer erg vet! Wel vond ik 'm op 5 days off en green & blue beter. Jammer dat ie als een van de laatste platen murder was the bass draaide, past niet bij hem en paste ook niet echt in de set. Dat was de eerste van de 4 keer dat we die plaat zouden horen. >:(
Volgens mij had richie ook een beetje gezeik met z'n laptop. Aan het eind kreeg het publiek de 'thumbs up' en z'n laptop kreeg de middelvinger… Richie dus niet echt in z'n sas volgens mij, maar zijn set… heerlijk!
Visueel was het ook dik in orde. Er was volgens mij maar 1 zaal met lasers, maar de lichtshow was wel vet! Ook de dj-booth van Richie zag er ook gelikt uit!
Daarna via de chill en een gratis watertje (zeer goede zaak, in no-time ff wat water halen) naar Beyer vs Lekebusch. Woei!! Voor mij de beste set van de avond, vol energie en leuk om die heren in actie te zien!
Genieten dus! Daarna ff bijgekomen en op zoek naar een geschikte afsluiter. Via Toni Rios, T-Quest en Red Planet uiteindelijk bij Chris Liebing terecht gekomen. Qua muziek hadden we het hoogtepunt wel gehad, maar Liebing sloot wel lekker af.
En als bonus kregen we tot half zeven nog een stuk Liebing vs. Beyer!
De drukte viel 100% mee en de sfeer werd er daardoor ook beter op. Belgen zijn lekker uitbundig en het aantal brancards was ook veel minder.
Conclusie: een top-avond! Misschien deels omdat ik er van te voren niet heel veel van had verwacht, maar volgens mij vooral door de 'niet-drukte', goede muziek (cari & beyer &)), goede sfeer, goed geluid en natuurlijk Lucas en Dirk! Thanks!

Een uitgebreid rapport van Paulusp vind je hier!

Ben SimsThe green roomQ-IC in Switch areaPartypeopleDirk bij de Switch AreaFF Chillen!Ben SimsYellow RoomRichie HawtinHard aan het werk ;)Richie HawtinZo kan het ook...Vet shirt!PartypeopleOscarPartypeopleMartijn en ??, Kees en DirkYellow roomYellow roomRichie + fanParty PeopleRichie HawtinAdam Beyer vs Cari LekebuschAdam Beyer vs Cari Lekebusch? en VictorAdam Beyer vs Cari LekebuschRed roomAdam Beyer vs Cari LekebuschAdam Beyer vs Cari LekebuschDirk en LucasT_nusAdam Beyer vs Cari LekebuschRed roomLucas, Ruben, Dirk en ChrisToni Rios in de Orange roomToni RiosToni RiosMiss Kittin op het videoschermRespect!T-QuestPartypeopleRed PlanetPartypeopleChris Liebing vs Adam Beyer