Voltt in de 11 met een speciaal concept was zeer geslaagd! Zo begint je avond rond een uurtje of 8, eet je gezellig met elkaar onder het genot van de minimale klanken op een fijn tempo van Bart Skils. En na het eten en de koffie verplaatste het feest zich rustig naar de dansvloer terwijl Kostas Hom aan het draaien was.
Wel apart dat hij nog met z'n gezicht richting het 'eet-gedeelte' stond terwijl de dansvloer al vol stond.

Ondertussen was Matthew Dear klaar met het voorbereiden van zijn liveset op het podium aan de andere kant en nam hij het over. Een sterke liveset van een uur met een mooie opbouw!
Na Dear zorgde Magda er voor dat het de laatste 2,5 uur goed los ging! Vette platen geloopt en naadloos aan elkaar gemixt door een glimlachende Magda… wat wil je nog meer?

Voltt SpecialVoltt SpecialUitzicht over AmsterdamBart SkilsVoltt SpecialVoltt SpecialBart SkilsVoltt SpecialVoltt SpecialDe BiebVoltt SpecialKostas HomDuidelijk een tweepersoons stip :-)Voltt SpecialMatthew DearVoltt SpecialVoltt SpecialClub 11Voltt SpecialMatthew Dear @ VolttMatthew DearVoltt SpecialMathew DearVoltt SpecialBart Skils en MagdaMagdaVoltt SpecialVoltt SpecialMagdaPowered by CycloopsMagda @ Voltt SpecialVoltt SpecialVoltt SpecialMagdaMagdaBewonderaarsVoltt SpecialVoltt SpecialVoltt SpecialVJ's out of order