Vandaag wordt ons Parkterras geopend en is het Koninginnedag! Reden genoeg voor een heerlijke dag boordevol muziek, eten, drinken en dansen in ons gloed nieuwe park aan het water! Met de wetenschap dat de Effenaar dit festival samen met Emotion organiseert kan het eigenlijk al niet meer fout gaan tijdens dit spetterende buitenfestival! Bij regen verschuift het hele festival overigens naar binnen. Dus droog dansen is gegarandeerd!
Emotion organiseerde de afgelopen jaren steevast befaamde dancefeesten tijdens Koninginnedag aan de Eindhovense Kerkstraat. Hoewel die feesten in de openlucht waren, ging het dak er steevast af tijdens Koninginnedag. Dit jaar verschuift dit gratis evenement naar het gloednieuwe Effenaar Parkterras, gelegen achter het poppodium aan de Dommelstraat waar Emotion samen met de Effenaar een uniek festival neerzet.
De lineup van dit Koninginnedag Festival liegt er niet om. Er wordt vanaf 13.00 uur afgetrapt met een aantal knallende rockbands (Franky Vampire, The Phantom Four (voorheen bekend als The Treble Spankers) en Green Hornet). Vanaf 16.00 uur volgen drie bands die dance, rock en electro op hun eigen treffende manier aan elkaar solderen (Findel, Melomanics en Matik) en vervolgens nemen de dj’s en live dance-acts het heft in handen om Koninginnedag op een opzwepende manier tot een einde te brengen. Op het programma staan dj CAZ, de Acid Junkies en DJ 3000.
De volledige timetable:
13:00 uur: Franky Vampire & his Virgin Shooters

14:00 uur: The Phantom Four
15:00 uur: Green Hornet
16:00 uur: Findel
17:00 uur Melomanics
18:00 uur: Matik
19.00 uur: Caz
20.00 uur: EL-P
21.00 uur: Robob
22.00 uur: Acid Junkies (Acid Tracks, Djax-up-Beats, Eindhoven NL)
23.00 uur: DJ 3000 (Submerge, Underground Resistance, Detroit USA)

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl