Grote zaal:
22.00 uur-4.00 uur: In de grote zaal staan er een paar Eindhovense dj-helden, in samenwerking met PACT. Als headliner hebben we Rumenige en Loktibrada (Antidandruff/PVC/Bratislava, Slowakije) weten te strikken die een energieke techno/offbeat back to back set komen doen, vergezeld van platen, cd's en laptops. 
Rumenige en Loktibra vormen sinds 1996 een techno duo en zijn inmiddels het beroemdste Slowaakse dj-team. Ze presenteren een technisch accurate dj set van pompende 4/4 techno afgewisseld met een stevige portie Offbeat. Door Awakenings gangers worden ze daarom bejubeld als één van de vetste acts op het gebied van techno! Verder deze avond in de grote zaal: Dave Miller & Damian Keane + ZIX + Little J!
Kleine zaal:
22.30 uur: The Nosferatu Maniacs
Enkele van de gemaskerde zombies van Nosferatu Maniacs spelen ook in Dr. Reverb en The Killer Bananazz. Liefhebbers weten genoeg: het gaat hier om de absolute top van de Nederlandse surfscene!
23.45 uur: 69 Charger
Wat een goeie bak herrie maken G. Charger en kornuiten! Ze gaan alweer zo’n ruim zeven jaar mee en mogen met recht tot de top gerekend worden in het genre. Ongecompliceerde en soulvolle rock’n’roll en daverende live shows!
1.00 uur: Let's Quit
De beste remedie tegen elke humeurverstoring. Een negenkoppige energiemachine die niet gestopt kan worden. Beukende ritmes, stevige gitaren, vier knallende blazers en een enorme dosis humor. Eenmaal gezien, word je gegrepen door verslaving en kan je niets meer doen dan hun energie en humor delen, en… Dansen!
2.00 uur: Perestroika Soundsystem
De superfeestelijke Balkan Beats van het Perestroika Soundsystem gaan in de herhaling omdat het tijdens Oud & Nieuw zo'n enorm succes was. Ze draaien veelal Russische volksmuziek in combinatie met Westerse muziekstijlen. Russendisco, Balkan Beats, Gypsypunk en Sovietabilly zijn slechts een kleine greep uit de vreemde combinaties die je om de oren zullen vliegen!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl