orkapot 21-04-2007

In den beginne werden pompende Goa beats tesamen met schrille Acid-golven en resonerende Trance vibes het universum ingestuurd. Dit maakte veel mensen erg boos en werd in het algemeen gezien als een slechte zet. 

Veel party people geloven dat dat deze Goa, Acid en Trance tracks gemaakt werden door een soort God, maar de bewoners van Omanyd 21 (de tweede bewoonde planeet van het Nevohdnei Quadeant) geloven dat deze tracks in werkelijkheid werden uitgeniesd door een wezen genaamd de Zure Gele Smiley. Opmerkelijk genoeg heeft dit wezen geen neus en buiten Omanyd 21 wordt deze theorie dan ook bijna nergens geaccepteerd. 

Lang geleden zijn deze geluiden verloren gegaan en begon de zoektocht in het chaotische universum naar deze "Lost Tracks in Space". Zo probeerde een, naar zeggen, hyperintelligent ras de tracks te zoeken met een computer genaamd Golflengte om zo de "Deep Dark Vortex of the Brain" te doorgronden. Jarenlang zocht Golflengte naar deze "Lost Tracks", om uiteindelijk met allerlei cheesy deuntjes op de proppen te komen. Tijd dus voor een andere computer. 

Deze computer, genaamd Orkapot, stond op de planeet Omanyd 21 en was zo groot dat het soms bij vergissing als een gebouw aangezien werd, vooral omdat er dansende “zombies” in ronddwaalden, zich totaal onbewust van dat ze deel uitmaakten van een computer programma. Dit is op zich geen merkwaardig gegeven, aangezien er op Orkapot eigenlijk niks gebeurd wat ook maar enigszins een beetje in de lijn van verwachting ligt.

Vlak voordat de "Lost Tracks in Space" door deze supercomputer gevonden werden, sloeg er echter een meteoriet in op Omanyd 21 en ging de hoop op het terug vinden van de "Lost Tracks in Space" voor altijd verloren.  

Zo leek het tenminste… Een aantal van deze vreemde, zombie-achtige wezens overleefde deze inslag echter! 

Luitenant Tjap (Metatron) is de aangewezen figuur om verloren Goa en Psytrance tracks weer op te sporen. Laat je samen met hem meevoeren over de verschillende stromingen van het heelal en zo uit te komen bij de grenzen van het universum. Vrees niet; de stuurknuppel is bij deze Luitenant in goede handen, want dit terrein kent hij als geen ander en eenmaal met ongelooflijke snelheid voorbij Omanyd 21 geraasd zullen de pompende Goa beats je al tegemoet komen.

Lichtjaren verder volgt onbekend terrein. Hier weet de wetenschapper Mercks & Dow het beste de weg te vinden. Hij zal live het onbekende in kaart brengen. Met zijn geavanceerde apparatuur zal hij de geluiden van dimensies die niet deze zijn gedurende zo'n anderhalf uur omzetten in, voor ons mensen, te voelen en te horen hersen- en geluidsgolven. Wie weet komen er zelfs nog vele nieuwe tracks boven…

Tenslotte zal Kapitein Lamot (Zodiak Commune, U-Niks) het ruimteschip via een omweg naar het oudst bekende zwarte gat sturen; het Acid-wormhole. Als hij deze onder een hoek van 303 graden nadert gaat het ruimteschip tollend een hallucinerende substroom in die je in een heftige, hypnotiserende trance kan brengen. Deze zogenaamde Acidtrance substroming leidt als enige naar de roemruchte Ice Planet Crypton. Misschien dat we daar een volgende keer een landing kunnen maken…

Nog geen handvol overlevenden. Zij zijn alles wat resteert van de meest gewaagde zoektocht ooit gehouden, om de "Lost Tracks in Space" terug te vinden. Vergezel hen op 21 april op hun speurtocht in Dynamo, Eindhoven.

Location

Dynamo
Catharinaplein 21
Eindhoven, Nederland

http://www.orkapot.nl