mdh 24-09-2005

Ieder jaar zijn er minstens twee feesten waar de havenstad Rotterdam reikhalzend naar uitkijkt; de FFWD Dance Parade en… de Birthday Bash van Michel de Hey! Als sinds zijn beginjaren in Nighttown komt Rotterdam en omstreken eind september massaal naar de stad aan de Maas om Michel de Hey drie verjaardagskussen te geven en om daarna vol overgave te genieten van een altijd spraakmakend verjaardagsfeest.

Na de succesvolle en spectaculaire Birthday Bash van 2004 keert Nederlands succesvolste techno-dj weer terug op dezelfde locatie als vorig jaar: de fantastische Cruise Terminal aan de voet van de Erasmusbrug. De Cruise Terminal Rotterdam staat al ruim 10 jaar bekend als één van de mooiste party locaties van Nederland. Begin jaren 90 thuishaven van o.a. MTC, tegenwoordig voornamelijk bekend van toonaangevende feesten als Discothèque en vanaf september de Betty Ford Clinic.

Uiteraard zal de meeste aandacht uitgaan naar de jarige job, echter zal het dit jaar niet alleen Michel de Hey zijn die in de schijnwerpers staat. Als cadeautje aan zijn trouwe fans heeft Michel zijn favoriete live-act uitgenodigd: Funk D’Void. Deze via Schotland in Barcelona terecht gekomen Zweed heeft zich de laatste jaren bewezen als een dj en producer van ongekende kwaliteit wat hem wereldwijd en zeker ook in Nederland een grote aanhang heeft opgeleverd. Funk D’Void zal een live-set van 3 kwartier spelen.

De avond wordt geopend door Edwin Bazen vs Jay Samuel, die back2back het publiek alvast in de
stemming zullen brengen voor de optredens van Funk d’Void en Michel de Hey. De indrukwekkende visuals worden gedaan door het vermaarde Rotterdamse vj team Nog Harder.

Een uniek uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam, de beste Rotterdamse dj’s, een
spectaculaire live-set van Funk d’Void, de trouwe en superenthousiaste Michel de Hey aanhang,
kortom; ook dit jaar zal de Michel de Hey Birthday Bash weer een topavond worden!!!

De voorverkoop via internet (www.voorverkoop.net) is inmiddels begonnen. De verkoop in de reguliere winkels begint op maandag 22 augustus.

Location

Cruise Terminal
Wilhelminakade 699
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.mawparty.nl