girls love djs 29-04-2005

Koninginnenacht 2005 wordt er één om nooit te vergeten, want Girls Love Dj’s vindt plaats op de supperclub cruise! Deze varende editie van Girls Love Dj’s is de langste tot nu toe: maar liefst 9 uur lang staat de cruise in het teken van GLDj’s. Waar andere party’s na vijven stoppen, gaat het feest op de cruise door. Van 24h00 tot 09h00 is het all about fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Nationale en misschien wel internationale toppers staan klaar om jullie een fantastische avond én morgen te bezorgen! Girls Love Dj’s is en blijft altijd een leuk ding om lekker los te gaan!

Het concept zit als volgt in elkaar. Iedere Dj draait zijn of haar eigen lievelings-dansplaten. Alles gebeurt onder het mom van ‘verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat!’ De muziekstijlen zijn grenzeloos: van house tot rock ‘n roll, van hiphop tot classics, van techno naar chansons en weer terug. In korte sets van ongeveer 45 minuten, laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij simpelweg te vet vinden om niet te draaien! De precieze line-up is pas op de avond zelf bekend, omdat er veel artiesten after work naar de cruise zullen komen. De boot is verdeeld in een Eclectic DiscoFunkHiphop Room (de zwarte bovenzaal) en een Electronic Funk Room (de witte benedenzaal), voor elk wat wils dus! Voor beide stijlen hebben we de crème de la crème van Nederland weten te strikken. De Line-up tot nu toe is:

Eclectic DiscoFunkHiphop Room
Missing Links // Mr. Speak // The Flexican // Mr. wix // Rokstar Dim Browski & Phil Peoples // Rubywax // Hitmeister D // and many more…

Electronic Funk Room
Rogor // Gregor Salto // Roog // Terry Toner // Don Diablo // Jani // Victor Coral // Meneer van Dale // and many more…

Dus kom op tijd en mis niks van dit muzikale circus.

Ligplaats: De Ruyterkade (achter het Centraal Station)

02h00 – 03h00 varen
05h15 – 06h00 varen
06h30 – 07h30 varen

Between cruises the boat stays at the De Ruyterkade.

Location

Supperclubcruise
Pier 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.supperclub.nl
http://www.girlslovedjs.nl