HAARLEM - Op 28 mei vindt in Patronaat Haarlem alweer de 20e editie van Reborn plaats. Om dit jubileum te vieren slaan Technovision en Reborn de handen ineen. Een samenwerking die zich al heeft bewezen: vorig jaar met de Acid Junkies ging het dak er af! Ook deze editie dreigt weer ernstig te gaan knallen met een optreden van Nederland’s eigen houselegende Quazar. Oprichter Gert van Veen mag zich, samen met o.a. Eddy de Clercq tot de pioniers van de Nederlandse house-scene rekenen. Na enkele van de eerste house-platen te hebben gemaakt bleek side-project Quazar voor hem het best te werken: vele albums zouden volgen waarop zelfs werd samengewerkt met Karl Hyde van Underworld! Quazar wordt bijgestaan door drummer Proper Beating.
De rest van de avond zullen residents Spliph, Manolo & Da Vinci. als herboren achter de draaitafels staan om hun 20e verjaardagsfeestje te vieren! Reborn heeft na ruim 4 jaar meer dan bewezen een uniek en intiem feest te zijn, zonder commercieel te worden. Reborn staat vooral sterk door de originele mix van houseclassics en moderne dance op zijn best, gecombineerd met een altijd leuk & gezellig publiek.
Voorverkoop voor deze avond via Ticketservice (0900-3001250 / www.ticketservice.nl en in cafe ’t Kantoor en de US-Import in Haarlem. Kijk voor meer info op www.re-born.nl of op www.patronaat.nl.

Location

Patronaat (tijdelijk)
Oostvest 54
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.patronaat.nl