groove is in the heart 29-04-2005

In de koninginnenacht vindt er bij het City Lido het unieke evenement Groove is in the Heart plaats. Een evenement met een fantastische combinatie van topmuzikanten, 2 enthousiaste 70's/80's/90's dj-talenten en de man waar iedereen in de dancewereld momenteel over praat: Gregor Salto. Een combinatie van livemuziek, classics, en lekkere warme groove, house en latinbeats ondersteund door live saxofoon.

Er moest iets veranderen in het eenzijdige aanbod van het Achterhoekse uitgaansleven vond Michaël Lammers van Steam Entertainment, organisator van Groove is in the Heart. ‘De stapper in de categorieën twintigers en dertigers wordt in deze regio helaas bijna niet geprikkeld’, aldus Lammers, ‘Ik hoop dat met een combinatie van livemuziek en dj’s, en een muzikale opbouw van classics tot de huidige dance wel te doen. Het wordt echt een heel bijzondere avond’.

Tijdens Groove is in the Heart zal de 8-koppige Nijmeegse band Dub D Lead op aanstekelijke wijze de beste classics-, funk- en soulcovers spelen, gevolgd door The Engineerz of Soul, die ook het voorprogramma verzorgen. Dit dj-duo bouwt op van discoclassics via de 80’s en 90’s naar dj Gregor Salto. Deze top-dj, die momenteel met de ‘cachy’ clubhit ‘Can’t stop playing’ de top 40 bestormd, besluit de avond met een zwoele houseset. Hierin wordt hij bijgestaan door Clemens Onland, de saxofonist van Dub D Lead, die live mee zal spelen.

De zaal gaat open om 21.30 uur en kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Focus Fashion, Sins Fashion, Figaro Groenlo, het City Lido en de Radstake. Meer info staat op www.grooveisintheheart.nl.

Location

City Lido
Kerkstraat 6
Groenlo, Nederland

Lineup

http://www.grooveisintheheart.nl
http://www.steam-entertainment.com
http://www.citylido.nl