Na 3 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de productie, promotie en programmering op de Utrechtse straat tijdens Koninginnedag gaat Blanco Producties dit jaar zelfstandig verder. Met de naam Rio Blanco en op een top locatie, namelijk aan de Amstel bij de Magere brug en met een top line-up met onder andere Erick E en een aantal gevestigde talenten zoals Jonas Braun (resident Panama) en Hoes Jr. (resident Puur feesten). Er zal ook nog een special guest komen draaien, deze wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt.

Vorige jaren waren de grote namen op de Utrechtse straat o.a Benny Rodrigues, Roog, Miss Bunty, Sander Hucke, ditmaal pakt Blanco Producties weer groot uit, want bij een top locatie hoort ook een top line-up. Vanaf 14.00 uur staan Erick E - bekend van onder meer Sneakerz en de Loveboat, Hoes Jr – resident Puur feesten., Jonas Braun - resident Panama , DeepMac & Jur achter de draaitafels. Verwacht een mix van stijlen, van funk tot disco en van house tot progressive.

Zoals altijd is het voor Blanco Producties van groot belang dat de feesten op een in het oog springende locatie worden gehouden. Denk aan de Plantage voor Puur op vrijdagmiddag, Panama voor verschillende co-producties en de Mazzo. Stuk voor stuk plekken met uitstraling en/of met een mooie historie. Waarschijnlijk is de Magere Brug de mooiste locatie van Amsterdam voor een mooi Koninginnedag feest. Van alle bruggen in Amsterdam is de Magere Brug - over de Amstel, tussen Keizersgracht en Prinsengracht - waarschijnlijk het bekendst. Deze schilderachtige houten ophaalbrug werd al in 1670 gebouwd.

Blanco Producties is begonnen met koninginnedag 8 jaar geleden vanaf een balkon. Een feest voor vrienden en vrienden van vrienden. De sfeer was dermate goed dat dit meteen een traditie werd en nam steeds grotere vormen aan. Met een oud en nieuw feest in 2001 dat binnen een dag was uitverkocht wist Blanco Producties het zeker dat zij een grote groep dance liefhebbers achter zich hadden staan. De volgende stap was het benaderen van cafés om op koninginnedag zelf aan de slag te gaan. Nu, 3 jaar later is Blanco Producties uitgegroeid tot één van de grotere evenementen op Koninginnedag in Amsterdam.

Location

Café De Magere Brug
Amstel 81
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.blancoproducties.nl