virginity 04-05-2005

Op woensdag 4 mei 2005 zal de Lichftfabriek weer wit kleuren. DDG-Events organiseert voor de derde keer Virginity. Wat als een schoolproject 3 jaar geleden begon is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig feest waar diverse muziekstijlen zoals house, latinhouse, deephouse, tribal house en groovy techno vertegenwoordigd zijn.

De locatie Lichtfabriek is ook zeker niet meer onbekend in Nederland. In de 7 jaar dat de Lichtfabriek bestaat zijn er al talloze feesten georganiseerd. Wat is er nou zo bijzonder aan de Lichtfabriek? Als je als maagd aankomt in de afgelegen Haarlemse Waarderpolder, zal je niet meteen aan een feest denken. Totdat je de oude fabriek binnentreedt! Dan stap je binnen in een fantastische ruimte met neo classicistische architectuur en ervaar je het Lichtfabriek gevoel.

Omdat steeds meer vrouwen zich tegenwoordig achter de draaitafels wagen heeft DDG-Events besloten om deze editie van Virginity in het teken te laten staan van de vrouwelijke DJ’s. Marcella en MarySol, twee van Nederlands eerste en bekendste vrouwelijke DJ’s, zullen deze avond het publiek opzwepen met hun gevarieerde draaistijlen. Beide dames zijn onlangs nog genomineerd voor de Gouden Kabouter Awards in de categorie Meest Sexy DJ. Na haar succesvolle Virginity optreden van vorig jaar zal DJ Jezz ook weer aanwezig zijn. Deze drie ladies hebben tevens alle drie op Dance Valley gestaan. De beeldschone dames zullen vocaal worden bijgestaan door Jessie K met haar fenomenale stemgeluid. Een uitzondering op deze avond is Machiel van der Aar. Wil je weten wat hij gaat doen deze avond dan moet je zeker komen!

Virginity staat voor maagdelijkheid en de daarbij behorende kleur wit. Dat verklaart ook de dresscode: wit. Het doel van Virginity is om met de dresscode een eenheid te creëren en de nadruk te leggen op de muziek. Het publiek op Virginity is heel gevarieerd en de organisatie wil zich dan ook richten op alle leuke mensen uit de samenleving. Dus vind je jezelf leuk dan moet je deze avond zeker niet overslaan!

Dus feel free, be pure, dress in white and come to Virginity the female DJ edition. Vanaf 22:00 uur ben je welkom en zorg dat je op tijd bent om het maximale uit je avond te halen. Kaarten zijn á 15 euro (ex. fee) per stuk te koop bij Colombo, Frankey Records, Trancentral, US import, Blitz, allen gevestigd in Haarlem en via de digitale snelweg op BEEP.nl. Kijk voor meer informatie op www.virginity-haarlem.nl

Tot 4 mei.

Location

De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.virginity-haarlem.nl