club exxclusief 29-04-2005

Het concept

In goede samenwerking met venue “De Waakzaamheid” gaat ST400 onder de naam Club Exxclusief op 29 april 2005 een vernieuwende Koninginnenacht-ervaring presenteren. Een nieuw danceconcept voor een kleurrijke avond vol met beeld, muziek, stad, kunst en cultuur.

Een kleurrijke avond waar de verschillende muzikale en visuele culturen (nationaal en internationaal) op een geïntegreerd platform samenkomen. Om de samenwerking tussen de DJ en de VJ te stimuleren, heeft ST400 in samenwerking met een visueel productie bureau een interactief productieconcept ontwikkeld dat analoge beelden met digitale geluiden integreert en combineert. Door audiële en visuele technologie in perfecte harmonie met elkaar te laten samenwerken, ontstaat er een synergie tussen het geluid, het beeld en het publiek. We proberen de essentie van deze positieve energie te activeren met indrukwekkende “custom made” 3D Design decors, geregisseerde lichtshows en te stimuleren via live optredens en geprogrammeerde exotische dance acts.
Club Exxclusief wil zich voornamelijk presenteren aan een publiek vanaf 21 jaar dat prijs stelt op exclusiviteit, maar vooral open staat voor nieuwe ideeën in partyland. DJ's, VJ’s, performances, analoge en digitale kunst, lasers en exotische dansshows zullen met het publiek bij Club Exxclusief samensmelten tot een symbiotisch geheel. Aankomende Koninginnenacht zal een nacht worden die je nog lang bij zal blijven…
De muziek

De muzikale inspiratie komt na ervaringen van de organisatie op Ibiza, in London, in Barcelona en natuurlijk in het Amsterdamse clubleven. Op Koninginnenacht 29 april 2005, treden Marco V, Benjamin Bates en Fausto op in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan. De locale DJ’s Marty en Lexa vullen de lineup aan.

Minimaal 21 jaar, no jeans, no sportswear. Dress for succes!

Zaal 1
Lexa & Marty
Benjamin Bates
Marco V
Fausto

Zaal 2 (chill-out)
The Brainless Freaks

Location

Waakzaamheid
Hoogstraat 4
Koog a/d Zaan, Nederland

Lineup

http://www.clubexxclusief.nl