famous

Op zaterdag 30 april moet het niet gekker worden in de Panama!

Koninginnedag kom je vieren bij Famous! Waarom?

De Zweedse DJ en producer StoneBridge komt op deze avond speciaal naar hoofdstedelijke Panama. Hij draait al jarenlang in gerenommeerde clubs als London's Pacha, El Divino (Ibiza), runt een houselabel vanuit de States en heeft honderden remixen op zijn naam staan. Ook is hij de man achter Robin S. We kennen haar van de 90's classics "Show me Love" en "Love for Love". Het hippe Engelse dancelabel Hed Kandi brengt anno 2005 een van de best beschreven en hotste albums, Stonebridge's "Can't get enough".

Als klapper op de vuurpijl komt Sharam van DEEP DISH uit Washington DC een dj set geven. Van Los Angeles tot Libanon verzorgen zij meer dan 100 dj gigs per jaar. DEEP DISH heeft in 2002 hun eerste Grammy Award gewonnen met de remix van Dido’s “Thank You”. Met hun hit “Flashdance” veroverden ze onlangs nog alle commerciele hitlijsten. Verder hebben zij samengewerkt met en/of remixen gemaakt van artiesten als Madonna, P Diddy, The Rolling Stones, Janet Jackson, en Justin Timberlake.

Gast DJ in de Studio (naast onze resident DJ Mischa Daniels) is Neil Nuff.

Neil Nuff is er al vanaf het begin van de house scène bij. Toen wij hem in een Londense club bezig zagen, hebben we hem direct uitgenodigd voor Famous. Zijn stijl: “alles” zo lang er maar FUNK in zit.

Be You Be Free Be Famous!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.famousnight.nl
http://www.panama.nl