armins queensday party 30-04-2005

Op zaterdag 30 april organiseert Armada Events voor jong en oud in samenwerking met de gemeente Leiden: Armin’s Queensday Party. Dit GRATIS Dance Festival vindt voor de eerste keer plaats in Leiden. Van 15.00 tot 22.00 zullen verschillende DJ’s in de Leidse binnenstad te bewonderen zijn.

De Leidenaar Armin van Buuren startte zijn carrière als DJ in de Leidse studenten discotheek Nexus en heeft zich de afgelopen jaren met zijn sterke sets en zo mogelijk nog betere producties snel wereldwijd naam gemaakt. Dit resulteerde erin dat Armin zichzelf het afgelopen jaar wederom terugzag op de 3e plaats in de DJ Top 100 over 2004 van het prestigieuze Engelse DJ Magazine.

Het succes is Armin van Buuren niet komen aanwaaien. Daar heeft hij keihard voor moeten werken. Temeer daar hij in de tussentijd ook een universitaire studie Rechten in Leiden met succes af wilde ronden. Maar de titel Meester in de Rechten blijft voorlopig ongebruikt. Liever heeft hij DJ voor zijn naam staan. Zijn studie afronden was heel belangrijk, maar in de muziek wilde hij verder. En dan vooral met muziek die hem het meeste aantrekt, diepe meeslepende trance. Op die sound heeft Armin inmiddels patent gekregen.

Tijdens koninginnedag 2005 zal de in Leiden geboren Armin van Buuren weer sinds jaren in zijn stad optreden. “Ik reis de hele wereld over. Onlangs zat ik in het vliegtuig en dacht ik aan de tijd dat ik wekelijks in Leiden draaide. Terug in Nederland kwam mijn management met het idee om een gratis feest te organiseren in Leiden. WOW! Eindelijk weer een thuis wedstrijd spelen”

Na afloop van dit evenement verplaatst Armada Events zich naar de Panama te Amsterdam. Daar zullen tijdens de Famous avond onder andere Sharam van Deep Dish en StoneBridge draaien.

Location

Garenmarkt
Garenmarkt
Leiden, Nederland

Lineup

http://www.armadamusic.nl

Comments

  • Frank-NL

    Frank-NL

    12 April 2005

    Had het al gezien op TV west, volgens mij voor het eerst dat er zo'n groot event is in Leiden op Queensday.

Comments are closed