los 20-05-2005

Vrijdag 20 mei is er een opwindende nieuwe editie van LOS, en heeft Soulmax met Erick E en Marcello weer 2 grootheden van stal gehaalt. Deze keer onder leiding van de sexy host en model Vika Kova, she is gonna bring you the bling! LOS is niet alleen een avond met top dj’s, maar vooral een avond vol entertainment, optredens, danseressen en een afgeladen Paard Van Troje. De laatste LOS editie was om 2 uur uitverkocht, supergezellig en een tikje nasty! Rede genoeg om er weer vroeg bij te zijn. Namens Euroglider worden er gratis condooms verstrekt, die “als je het lief vraagt” jou door de LOS zusters zullen worden toegereikt. Wees niet bescheiden er zijn er genoeg!

Voor maar 7,50 kun snel je ticket online bestellen of aan de dagkassa van het Paard Van Troje. De eerste 300 tickets op www.beep.nl zijn zonder fee, ook bij het Paard zijn de tickets zonder fee.

Fashionable people are what we look for! Update your looks, check the fashion books. Make up is colourful and crazy, now don’t be lazy! Be creative and let yourself go. Cross dressed, overdressed & undressed. LOS will excite you like nothing else can.

23:00 - 00:00 Frederic Gonzalez
00:00 - 02:00 Erick E
02:00 - end Marcello

Vika Kova 00:00 - 03:00

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.soulmax.nl
http://www.paard.nl