diver rance 11-06-2005

IJsselstein 8 april 2005 - Eerder berichtten we je al over “Diverrance”, het grootste Outdoor Dance Festival wat deze zomer in de provincie Utrecht gehouden zal worden. Nu de eerste zomerfestivals hun namen prijsgeven, mag “Diverrance” uiteraard niet achterblijven. Daarom licht de organisatie vandaag vast een tipje van de sluier op, en als beloofd liegt de line-up er niet om….

Als thema is dit jaar gekozen voor “Secrets of the Six Senses”. Wat deze geheimen zijn, zal gedurende de dag langzaam duidelijk worden in de verschillende areas op het festivalterrein, die voor de gelegenheid ieder in het teken staan van één van de “Senses”…

Zo zal de Trance area worden omgetoverd tot de “See Area”. Een ruimte vol stunning visuals, enorme videowalls en flitsende beelden ter prikkeling van het oog. De muzikale invulling zal o.a. in handen zijn van de heren van Rank 1, bekend van hits als “Such is Life”, “Superstring”, Airwave en de themesong van Sensation. Ook Jochen Miller is inmiddels een gevestigde naam binnen de hedendaagse “Trance” stroming. Met een residentie in clubs als The Matrixx en Lexion, verschillende releases op het ID-T label, en spraakmakende optredens op Dancevalley, Mysteryland, Impulz en Trance Energy op zak, stormde hij in 2004 de top 15 binnen van de “Dutch DJ Top 100” en kreeg hij van ID-T magazine het predikaat: “Verassing van het jaar”. De laatste naam die de organisatie vandaag bekend maakt, is die van DJ Francois, resident van de sexy Crazyland parties en afterclub Zino’s in Tilburg en bekend van optredens op o.a. Defqon, Hardbass en Trance Energy.

Voor diegene die houden van wat meer BPM’s, is er de “Feel Area” die geheel in het teken staat van alles wat “Hard” is. Last van een zwak hart? Dan is deze ruimte voor jou verboden terrein, want de snoeiharde bassdrums zullen hier voelbaar zijn tot op het bot. Verantwoordelijk voor deze fysieke krachtmeting zijn onder andere de heren van Deepack, Zany en Acesone. Tevens heeft de organisatie nog een aantal hardstyle “veteranen” weten te strikken waarvan de namen binnenkort bekend gemaakt zullen worden. Ook zal er ruimte zijn voor een aantal spectaculaire live performances en zal hier de officiële presentatie plaatsvinden van de “Diverrance” themesong van 2005. Ook jij kunt in het bezit komen van deze unieke “Diverrance” cd, door deze in combinatie met je kaartje te bestellen via www.ticketbox.nl .

Uiteraard mag ook een “Hear Area” niet ontbreken. Vergeet je oordoppen niet, want in deze ruimte zullen de “Earwrecking” Techno beats je om de oren vliegen. DJ’s als SPDK en Geronimo maken hier deze dag de dienst uit en ook DJ Montana (bekend van zijn releases op het Blackhole label en vele spraakmakende optredens op nationale en internationale festivals) heeft in zijn boordevolle schema ruimte kunnen vinden om “Diverrance” met een bezoekje te vereren. Ook Nuno dos Santos zal acte de precense geven en neemt voor de gelegenheid live percussionist Leo De Janeiro mee.

Even bijkomen en relaxen? Laat je in hogere sferen brengen in de “Smell Area”, waar je onder het genot van rustgevende aroma’s kunt genieten van de zomerse “Clubsound” van DJ’s als Roog en Erick E. Dat deze heren al lang geen introductie meer behoeven, blijkt wel uit hun ellenlange erelijst met legendarische sets op nationale en international festivals. Ook DJ Jacco, bekend van zijn dj sets die overlopen van de deep basslines, exciting short breaks, en spaced synthsounds zal je begeleiden tijdens deze “geurige reis”. Welke internationale grootheid dit podium af zal sluiten is nog even “top secret”, maar zorg dat je tijdig in de buurt bent, want dit wil je niet missen !

Als gezegd zijn bovenstaande namen slechts het topje van de ijsberg en zal de line-up de komende weken nog worden uitgebreid met een paar spraakmakende namen. Kun je niet wachten en ben je benieuwd wie er op 11 juni nog meer worden ingevlogen om er een spectaculair festival van te maken? Surf snel naar www.diverrance.com en laat hier je adres achter voor de mailinglijst. Je vind de volledige line-up van “Diverrance” dan in je mailbox, zodra deze door de organisatie bekend zal worden gemaakt en maakt ook nog eens automatisch kans om dit feestje gratis mee te vieren, want onder de aanmeldingen zullen een aantal felbegeerde vrijkaarten verloot worden.

See Area (Trance)
Francois - Rank 1 – Jochen Miller and more

Feel Area (Hard)
Deepack – Zany - Acesone and more

Hear Area (Techno)
SPDK - Geronimo – Montana - Nuno dos Santos feat: Leo De Janeiro and more

Smell Area (Club)
Roog – Erick E – Jacco and more

Location

Lekdijk

IJsselstein, Nederland

Lineup

http://www.diverrance.com