art culture and electro 16-04-2005

Aanstaande zaterdag 16 april organiseren ElectricFusion en Tricky Disco in samenwerking met Kunstcentrum de Melksalon een gratis cultureel getint Electro feest. Nils en Morgan Broncato zullen heerlijke Electro tunes laten horen, Dan-D maakt een cross-over tussen Electro en Disco, en Endfest zal zich laten gaan op een mix van Italo-Disco en Electro

De vaste VJ van ElectricFusion, VJ Mile, zal zorgen voor een visuele trip
in de wereld van Electro.

De Art and Culture wordt verzorgd door de Melksalon.

Zij hebben gezorgd voor het volgende programma:

Dziga, de Nijmeegse werkplaats voor film- en videomakers, welke tijdelijk neer strijkt in het Arnhemse kunstcentrum.
Dziga toont een selectie van films- en video's die in het recente verleden met medewerking van de werkplaats tot stand kwamen. Het verbindende thema van de presentatie is beweging.

Het publiek ook een korreltje meepikken van de inspanningen van Freerk Wieringa die tijdens een eenmalig proefopstelling in de weer gaat met het uittesten, afstellen en africhten van DOG.

Verder te zien is de installatie van Jacqueline Overberg in het Vlabordes en maar liefst twee danspresentaties, Donsduet, door Danielle Bouwmeester en Edgard Reurink in de Vulhal, en een dansperformance van Clare Dowling in de ruimte van TIS2.

LET OP!

Dit kan wel eens je laatste kans zijn om naar de Melksalon te kunnen. Het is een hele bijzondere locatie, die zeker de moeite van het bekijken waard is, en heel binnenkort haar deuren voorgoed moet sluiten.

Location

De Melksalon
Badhuisstraat
Arnhem, Nederland

http://www.electricfusion.org
http://www.melksalon.nl