viva habana 24-04-2005

De eerste zonnestralen komen stiekem door. Langzaam wordt de Nederlandse kust in gereedheid gebracht voor hetgeen haar te wachten staat. Dj’s zijn druk met het uitzoeken van de warmste platen en sportscholen worden veelvuldig bezocht om de verworven december-kilo’s te reduceren. Het wordt weer zomer!!

Traditiegetrouw organiseert Beachclub Habana in Kijkduin haar openingsfeest als officiele opening van het strandseizoen. Dit jaar met dj Roog als speciale gast.

In de luwte van Scheveningen wordt ieder jaar een klein aantal gezellige feestjes georganiseerd, die bij de vaste aanhang inmiddels een begrip zijn. Habana heeft inmiddels een metamorfose ondergaan en is bijna twee keer zo groot geworden, maar is nog in dezelfde warme oosterse stijl als altijd.

Headliner van de avond is dj Roog, de onbetwiste nr.1 house dj van het moment. Met zijn zomerse sound weet hij al jaren wereldwijd de strandfeesten tot een hoger niveau te tillen. Roog wordt bijgestaan door huis-dj’s Reece en David Wagemaker die het feestje waardig zullen openen en afsluiten.

Het feest begint vanaf 19:00 uur, maar bij mooi weer is het terras van Habana natuurlijk de hele dag open! Kom wel vroeg, want vol is vol. Ondanks de extra capaciteit kunnen er maar een beperkt aantal mensen binnen gelaten worden.

Tot de 24e!

Location

Habana beach
Zuiderstrand 15/16
Kijkduin, Nederland

Lineup

http://www.habana.nl