salsalounge

SalsaLounge heeft in de afgelopen 5 jaar een statement gemaakt in de Nederlandse salsa en dance scene! De vooruitstrevendheid die SalsaLounge hanteert heeft de latin scene op z'n kop gezet.

Salsa Area
Met een unieke salsa set van de godfather of urban dj Real el Canario, samen met resident Mauri, zal de salsa area overgoten worden met heerlijke salsa tunes en een vleugje reggaeton. Ken je basic steps niet van salsa? Dan kun je van 17.00 tot 18.00 een salsaworkshop volgen door salsadance company Extremos.

Latinhouse Area
De Latinhouse area laat je heupen bewegen op de fierce latin beats van de dj's Lacroix, Jeroenski, Stan da Man en natuurlijk D-Rashid feat Andrei Russo.

Latin Ecletic
Latin dinen en dan swingen op latin beats & breaks kan in de Latin eclectic area. Van 17.00 tot 22.00 kan je genieten van overheerlijke latin bites, en vanaf 22.00 gaat de volumeknop omhoog, dus swingen op de beats van Melly Mel!

De laatste salsalounge edities waren uitverkocht, dus koop voortijdig je kaarten om teleurstelling te voorkomen. Kaartverkoop begint 11 maart.

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.salsalounge.nl