Op donderdag 17 maart gaat het weer gebeuren: De mannen van www.adlibs.nl organiseren voor de tweede keer een eigen feestje in het Bootleg DJ Cafe in Rotterdam. De eerste avond vond vorig jaar in oktober plaats en smaakte naar meer..

De muziek zal variëren van downtempo, hip hop en broken beat tot minimal techno en drum 'n bass. Dit alles uiteraard wel binnen het thema, want het moet wel funky blijven natuurlijk.. Wie voor de keiharde techno of drum 'n bass gaat kan dus beter thuisblijven, maar als je van mooie muziek houdt waar je ook nog eens lekker op kunt swingen ben je zeker aan het goede adres. Naast een aantal gevestigde namen geeft adlibs ook genoeg ruimte aan nieuw dj-talent om van zich te laten horen.

Nels (Adlibs, Subtronics, Bootleg) zal de avond openen met downtempo, hip hop en broken beat. Daarna is het de beurt aan twee nieuwe talenten binnen de minimal scene: Hilbert (Adlibs, Less=More) en Roolander the Dancecommander. Van deze mannen gaan jullie binnenkort zeker meer horen! Als speciale gast komt niemand minder dan Joachim (Sound Architecture) draaien. Zoals we van hem gewend zijn zal hij ook dit keer ongetwijfeld weer een dikke (minimal) set neerzetten. Mar-Ten (Fridayz, Classified en Diffusion) draait superfunky drum 'n bass. Subtronics residents Msc & D-Virus behoeven geen verdere introductie. Deze mannen hebben inmiddels al lang en breed bewezen dat ze de set altijd zwaar rocken.

Omdat het donderdag is beginnen we lekker vroeg (21.00 uur) en maken we het niet al te laat (03.00 uur). Voor de die-hards onder ons: De Bootleg blijft tot 06.00 uur geopend.
Het Bootleg DJ Cafe is te vinden aan de Mauritsweg 33 in Rotterdam (5 minuutjes lopen vanaf Rotterdam CS). Kijk ook op www.bootlegdjcafe.com.

De toegang is gratis!!!!!!!!!

www.adlibs.nl is een website die zich onder andere richt op urban art, muziek en underground subculturen. Adlibs heeft verslag gedaan van meerdere evenementen, zoals het Worldport Jazzfestival, Motel Mozaïque, het Rotterdam Import festival en het Quicksilver Airtime snowboardevent. Ook vind je op onze site diverse achtergrondartikelen, CD-reviews en interviews, zoals bijvoorbeeld met LTJ Bukem en Joachim.

ad lib ['?d 'lib] (telbaar zelfstandig naamwoord)
1 improvisatie
2 kwinkslag, geestige opmerking

Location

Bootleg dj café
Mauritsweg 33
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.adlibs.nl
http://www.bootlegdjcafe.com