glamtech maart 2005

Zaterdag 12 maart is de warmte en intimiteit terug in Off_Corso. De reden is GlamTech. Een kleinschalige avond voor het publiek dat op zoek is naar het enthousiasme achter muziek tijdens een sexy dansavond. Een avond waarbij echt iedereen welkom is met een glimlach op zijn gezicht en zich wil laten meevoeren op een wilde mix van Electro, MutantDisco, House, Rock, New Beat, Italo, Acid & New Wave…!

De laatste keer dat GlamTech in Off_Corso plaatsvond stonden er 1000 mensen met opgeheven handen het feest compleet te maken. Dit was de editie tijdens het Rotterdams Filmfestival, wat een nacht… Mensen spreken nog steeds over de set van de Rotterdamse ‘Monica Electronica’ en zij is er deze keer gelukkig ook weer bij

Monica Electronica
Pas in ’02 is Monica zich gaan storten op het DJ’en. Het begon allemaal in de Stalker, elke maand draaide Monica Electronica samen met Estelle Decibel als dj duo onder de naam: ‘de Nachtzusters’. Monica Electronica ging uiteindelijk solo verder en werd resident dj voor Electronation.
In de zomer van ’03 begon Monica samen met twee vrienden op eigen initiatief een zomerbar op het dak van de Van Nelle Fabriek onder de naam Bar Tabac. Waar medeoprichter en d.j. Josz Lebon samen met Monica Electronica de toon zetten met een toen nog weinig gehoorde stijl in Rotterdam en omstreken n.l. ElectroItaloDiscoRock.
Later draaide ze voor Awakenings, Free your mind festival, Now&Wow, Lowlands, 3fm, FFWD, Rauw, Motel Mozaïek, club Poema, Club 11 en meer.

Hitmeister D
Beter bekend door zijn Urban-eclectische sound die hij o.a. in de JimmyWoo en Now & Wow ten gehore brengt laat de Hitmeister zich op deze avond van een andere kant zien.

Zoals sommigen misschien wel weten houdt deze dj wel van wat sleazy disco shit op zijn tijd. Met deze insteek gaat hij deze nacht openen met een flinke dosis electronische funk, sexy disco, chicago warehouse, 80’s wave classics en rocky elektro.

DiscoTwins
De DiscoTwins zijn het type DJ’s waardoor je aan het eind van de avond met een grijns op je gezicht de club verlaat. Met een te gekke mix van House, Garage, Elektro, Pop en Rock gaat het door heel Nederland al jaren goed los. Op dit moment resideren zij in het beruchte Club 11 te Amsterdam en zijn zij op 12 Maart te gast in Rotterdam bij GlamTech!

Reden genoeg dus om jezelf eens te laten verrassen door een ander soort dansavond…

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.electronation.nl
http://www.off-corso.nl