Metrotechno bestaat 4 jaar en heeft een stevige reputatie opgebouwd als het gaat over het combineren van nieuw talent met internationale techno-dj's. De residents Temmesta, Mo & Sense, Beatnix and Brandon Shaw live hebben hun eigen sound gecreëerd en maken stilaan optocht als succesvolle producers.

Op zaterdag 12 maart kruipen ze voor de tweede keer in Hof ter Lo achter de decks, ditmaal met top-act Justin Berkovi. Justin reist momenteel de wereld rond met zijn nieuwe album 'Passion' en speelt met de hit' 'I can feel the sound' alle dansvloeren plat. Hij zal met zijn onweerstaanbare live-set ongetwijfeld voor het hoogtepunt zorgen.

Techno-dj Tomaz is één van de weinige Belgen die een release heeft op het 'Intec'-label van Carl Cox. Met 'Sunshine' kreeg hij veel respect van internationale dj's waaronder Pete Tong en Adam Beyer. Verder kennen we Tomaz als co-presentator van het radioprogramma 'Switch' op Studio Brussel waar hij de laatste nieuwe technotracks aan elkaar mixt.

Dimitri Andreas zal de nacht afsluiten in zijn gekende stevige stijl. Op 16 jarige leeftijd werd hij na zijn eerste live optreden aangesproken door Marco Bailey. Dimitri bracht zo zijn eerste plaat uit op Marco's Session Records en wordt gedraaid door grote namen uit de dance-scene: Rino Cerrone, Gayle San and Oxia. Als eerste Belgische producer die tekende bij het befaamde label Music Man is Dimitri Andreas de rising star van het moment.

Verder nog een second room 'Elektrik Kafé' waar elektro wordt gespeeld door Individu, Tomislav, User en Tschak, een indrukwekkende videowall met projecties van Awoe Video, een adembenemende lichtshow en natuurlijk een oorverdovende geluidinstallatie.

Onze nieuwe locatie Hof Ter Lo, een concertzaal met een zeer goede sound, bevindt zich op de Noordersingel 30 te Antwerpen in de buurt van het sportpaleis. Een wegbeschrijving vind je terug op www.metrotechno.be.

Tickets zijn reeds verkrijgbaar in alle Fnac stores voor de prijs van ¤ 9, aan de deur betaal je ¤ 12. Meer informatie over line-up, dj's en video clips van de vorige edities vind je terug op www.metrotechno.be.

Location

Hof ter lo

Antwerpen, België

Lineup

http://www.metrotechno.be