dirty dancing 19-03-2005

Als u Abe Duque niet kent zijn er twee mogelijkheden: ofwel lees je dit, maar dan kom je niet alles te weten, ofwel kom je deze zaterdag langs, want het gaat hier om een grote meneer. Hij wordt beschouwd als een van de peetvaders van de Amerikaanse techno. In de kerk van zijn vader speelde hij zijn eerste noten op een oude synth die hij kocht met de opbrengst van de verkoop van kranten. Vanaf het einde van de jaren ’80 doet hij New York en de VS dansen, en later ook Europa. Op een bepaald moment runde hij vier labels en hij producete onderandere het beroemde NY Muscle van DJ Hell… Vorig jaar lanceerde hij Abe Duque Records, waarvan de eerste maxi ‘What Happened’ duizenden exemplaren verkocht. Vanavond komt hij ons vergasten op een meesterlijke set, zijn talent waardig. Hij bracht zopas een album uit op het Gigolo label, dat overigens bejubeld werd door de gespecialiseerde pers.
Om nog meer te genieten, en als kers op de taart, vangt de avond aan in het gezelschap van Etienne Daho, die ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album en live dvd, het laatste concert dat hij in Vorst Nationaal bracht vorig jaar vertoont. Als u het gemist hebt of het nog een keer wil meemaken: er wordt een privé sessie georganiseerd met een vertoning om 21 uur 30 op het filmscherm in de grote zaal. 250 personen krijgen de mogelijkheid om dit mee te maken en wij mogen 40 x 2 mensen uitnodigen (mailtje sturen naar info@dirtydancing.be). Twee grote heren op het Dirty programma dus vanavond!

The Hell (main room)
Abe Duque (International Deejay Gigolo Rec, NYc), Etienne Daho (live) (on cinema screen), Cosy Mozzy (Dirty Dancing Rec), Murvin Jay (Bamboola Prod, Dirty Dancing)

From 22h00 in Café Dirty
Buzz (Street Soul & Urban set)

Location

Mirano Continental
Leuvensesteenweg 38 - 1210
Brussel, België

Lineup

http://www.etiennedaho.com
http://www.dirtydancing.be