01 || Michael von L. & Alexander K. & Remy
02 || Charlie Nohouse

Alexander Koning is de man achter platenzaak en dancemeetingpoint Trancentral. Geregeld organiseert hij in Stalker de avond Traction en dit keer wordt een zeer bijzondere avond. Te gast is namelijk dj Remy, na twee jaar terug in Stalker. En daar zij we blij mee.

De beste kwaliteitstechno gedraaid door de toppers binnen het genre. Dat is Traction, de avond van de Haarlemse dancegoeroe Alexander Koning. Dit keer heeft hij opnieuw twee bijzondere gasten uitgenodigd. De eerste is dj Remy uit Den Haag. Remy is al z’n hele draaiende leven lid van de ‘grote drie’. Dit trio dj’s van het eerste uur, bestaande uit Dimitri, Marcello en Remy zelf, waren de eersten in Nederland die een supersterrenstatus achter de draaitafel ontwikkelde. Remy heeft zich sindsdien bewezen als een van de meest constante en solide dj’s in Nederland en ver daarbuiten. Vorig jaar drong hij de prestigiueze DJ Mag Top 100 binnen.

De tweede gast die Alexander heeft uitgenodigd is Michael von L. Deze talentvolle nieuwkomer past perfect in de club. De laatste keer dat hij hier draaide, samen met Kid Goesting, was een doorslaand succes. Michale bracht niet valleen zichzelf maar ook z’n fanbase mee die iedere mix enthousiast begroette. Ook Alexander Koning zelf zal komen draaien in de van hem typerende, opwindende techno-house stijl. In de lounge draait dj Charlie Nohouse.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl