kaboom 18-03-2005

01 || Amir & Spliph, Osirius & Grime Selecter Simba; Live: Skiggy Rapz
02 || Kid Sublime

Residents Amir Charles & Spliph brengen vanavond weer die beats alsof hun levens op het spel staan. Naast de heren van KABOOM! staat er natuurlijk voor deze editie nog meer op de menukaart.
Zo is Grote Prijs 2003-winnaar Skiggy Rapz van de partij. Naast het rappen maakt Skiggy ook zijn eigen beats wat hem tot MC/Producer maakt.. Hij staat bekend om zijn positiviteit wat de essentie in zijn hiphop vormt. Skiggy Rapz’ live shows zijn altijd een feesie. Hiervoor neemt hij zijn backup MC Majazz mee voor die vocale ondersteuning en interactie. Skiggy en Majazz stonden zelfs in het voorprogramma van de legendarische Pete Rock & CL Smooth in de Melkweg!

Grime selecter & Osiris vertegenwoordigen vanavond de Streamers Crew, een uniek collectief dat verder uit DJ Lexxy en Grimey bestaat. Als de Streamers Crew brengen deze 4 heren de nieuwste geluiden uit de UK Underground ten gehore. Verder nemen Grimeselecter & Osiris MC Skitzo mee om die tent een beetje op te fokken.
De Streamers Crew is ontstaan naar aanleiding van het wekelijkse radioprogramma Streamers Radio, het enige radioprogramma in Nederland die je voorziet van de nieuwste muzikale ontwikkelingen in de UK Underground. Luister elke dinsdagavond live van 21.00 uur tot 23.00 uur en eens per maand tot 00.00 uur naar Streamers Radio op www.streamersradio.com.

Boven staat Kid Sublime weer eens lekker leip te doen met zijn eclectische mix van classix, broken beats, latin/jazz en vette hiphop.

Voor 01:00 uur 6 EUR entree.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

http://www.clubstalker.nl
http://www.ka-boom.nl