outside in

01 || Josz Lebon & Headman/Manhead (Output rec.) & Glameoki (live)
02 || Mel

Outside In, de avond waar post-elektro, elektropop, house en alles wat daartussenin zit de hoofdtoon voert, keert terug in Stalker met een heuse Special. Outside In dj’s die deze keer komen optreden zijn Josz LeBon, Headman en een live-optreden van Glameoki.
Josz LeBon is bekend van Retro Nouveau feesten, de Summer Madness CD onder het label Eskimo, Woodstock Bloemendaal en dj sets in onder meer Rotterdam, Antwerpen, New York en Zurich. Hij stond ook in clubs als 11, Now&Wow en is resident in de Belgische Patrol Club. LeBon is daarmee een typische representant van de eclectische sound (elekctro, nuwave, italo en pop).

Live staat Glameoki in Stalker. Ze traden hier al eerder op en maakte toen een geweldige indruk. Reden genoeg om hen terug te vragen. Op diverse internetfora worden de heren overigen nu al getipt als een van de mogelijke doorbraakacts van 2005.

Tot slot staat Headman op de line-up en daar zijn we trots op. Headman is een project van de Zwitserse dj en producer Robi Insinna. Met compaan Ralph Peter produceert hij als Manhead. Robi Insinna maakt als Headman krankzinnige eclectische punkfunk. Headman is een act die getekend heeft bij het Outputlabel. Dit label draagt als motto: ‘niet met hypes maar met nieuwe, electronische muziek maak je het verschil’.
Wie bij de naam Headman geen belletje hoort rinkelen moet weten dat hij heeft samengewerkt met Erol Alkan, The Rapture en Trevor Jackson. Zelf omschrijft hij z’n sound als electronisch, balearic en disco style.
Nieuwgierig geworden? Ga naar 3voor12.nl en beluister de set die hij weggaf tijdens z’n verschijning op 5daysoff vorig jaar.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl