Grote zaal
Roog (set anniversaire de trois heures)
Marnix
Godard

Beurs foyer
Relax (live)
Sander Hucke

Pasen staat weer voor de deur en dat betekent T-Dansant in de Beurs van Berlage. En dit keer een wel heel speciale editie want T-Dansant gaat haar eerste lustrum vieren, T-Cinq Ans. En als Loveland een 5-jarig bestaan gaat vieren van T-Dansant dan kun je ervan uitgaan dat het een feestje zal worden. Zorg daarom dat je er bij bent op eerste Paasdag, zondag 27 maart 2005.

Voor deze heel speciale editie laten we onze populaire resident dj Roog eerder van de Winter Music Conference in Miami terugvliegen om een speciale 3 uur set Anniversaire neer te zetten. Roog heeft de afgelopen jaren geen T-Dansant gemist en mag op het 5-jarig bestaan natuurlijk niet ontbreken. Naast Roog zal ook resident Godard zijn beste set aller tijden neerzetten en sluit Marnix het 5-jarig bestaan van T-Dansant af in de Grote Zaal. In de Beursfoyer zal een LIVE optreden plaatsvinden van Relax. Deze Edison winnende urban-style live band zal de foyer tot een absoluut kookpunt brengen. Hier zal ook Sander Hucke, eveneens een trouwe Loveland resident, zijn favoriete platen te voorschijn halen en een waanzinnige set neerzetten. Het café van de Beurs wordt omgetoverd tot restaurant en loungeruimte.

De modeshow op T-Cinq Ans zal deze keer worden verzorgd door Lee. En in de art club kun je je voor dit lustrum laten restylen door de visagisten en kappers van Rob Peetoom.

Kaartverkoop start vrijdag 4 maart bij de bekende voorverkoopadressen en bij www.beep.nl

We hopen jullie allemaal te zien op het 5-jarig bestaan van T-Dansant.
Tot de 27-ste!
Loveland Crew

Location

Beurs van Berlage
Damrak 243
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl