saternight

01 || Sven & Gene Farris
02 || Guzz

Het is de allereerste keer dat we Gene Farris, top dj uit Amerika, in Stalker mogen ontvangen. Farris behoort samen met Eddie Amadore en Real el Canario tot de internationale dj’s die Nederland hebben gekozen als Europese uitvalsbasis. Gene Farris staat garant voor de echte Chicago-sound.

Hij is opgegroeid in Chicago waar hij house met de paplepel ingegoten kreeg. Gene Farris draait, maakt, praat, ademt en zweet house. De man is house. Voor Gene Farris is muziek zijn ware geloof. Met zijn mix van ‘twisted disco’ en ‘jackin’ house’ weet hij het publiek in beweging te krijgen. Vanaf zijn twaalfde is Farris actief als dj en ontwikkelt hij een stijl van funk, disco en soul, ge├»nspireerd door Ron Hardy, Prince en Roy Ayers.

Samen met zijn beste vriend Sneak en mensen als Paul Johnston, dj Rush en Boo Williams, behoort hij tot de new wave van Chicago producers. In 1997 kwam hij in aanraking met het Soma label en bracht daarop een aantal zeer succesvolle singles uit. In dat zelfde jaar richtte hij zijn eigen label “Farris Wheel Recording” op.
Naast Gene Farris staat dj Sven, het Haarlemse talent dat zich steeds beter weet te bewijzen in Stalker. Sven is nog jong, maar zijn sets zijn goed. In de lounge draait Guzz.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl