glastonbury

Na vorig jaar een deejay optreden van 100% Isis samen met aroma jockey Odo7 nu een Nederlandse live dance act. DIVE is uitgenodigd om op te treden op 24 juni (Lounge Stage) en 26 juni (G stage) op de 35e editie van Glastonbury Festival in Somerset Engeland. Een festival die 150 duizend bezoekers trekt en een line-up van o.a.Fatboy Slim, Kylie Minogue, The White Stripes en Coldplay presenteert.

De foto van het festival is genomen door 100% Isis, voor de rest van de foto's klik je HIER

DIVE is er dit jaar erbij maar met liefst 2 optredens aan het begin en eind van het drie- daagsmuziekfestival. DIVE is een tweemansformatie live act binnen de Nederlandse dancewereld, die in de afgelopen 3 jaar bezig zijn hun eigen muziek ook buiten de Benelux naar Amerika en nu Engeland te exporteren. Rene Lenting toetsenist/producer en samplejockey en drummer Raymond Dreessen creëren de ultieme live dance experience. In Nederland hebben ze ook de finale van de Grote Popprijs van Nederland in de categorie: dance bereikt.

Broken beats, funky groovy & progressive en een hevige interactie met het publiek en gewoonweg een wervelende live-show dat is DIVE. DIVE wordt regelmatig vergeleken met o.a. live acts Underworld, Basement Jaxx en Faithless vanwege hun stijl en interactie met het publiek.

Toekomstplannen van DIVE zijn in de herfst de tweede album “Ruff’n Tuff” op DVD uit te brengen in samenwerking met TALPA Music. Een mini tour te organiseren in Amerika
en Europa.

2005 heeft DIVE 2 succesvolle optredens gedaan in Amerika gedurende Winter Music Conference in Miami.In 2004 heeft NOKIA Benelux Dive’s lied “Love & Affection” als anthem gebruikt voor Mega Dance Summer Tour, daarnaast ook Beeckenstijnpop Festival, Disturbance Festival in Nederland gedaan.

Voor meer informatie (SAPMELS!!!) over DIVE bezoek: http://www.dive-music.com

Comments

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    24 May 2005

    150.000 bezoekers !!! glastonburry staat op mijn TO DO list :-)

  • Browser

    Browser

    24 May 2005

    Zoiets massaals wil ik alleen maar heel erg mijden..

Comments are closed