techno rumba valentine's day

Vroeger werd dit feest in een kerkje in Ruigoord gehouden maar nu zit het al weer een tijdje in de Powerzone in Rotterdam. Deze editie is op valentijnsdag, 14 februari aanstaande.

Techno Rumba Valentijns editie in the Power Zone is een opening in Amsterdams agenda die we vonden om de beste hemelse underground te bieden waar de heilige excentriekelingen Valentijns dag kunnen vieren al dansend, knuffelend, zoenend en de liefde voortbrengend. Dus laten we hen de kracht van liefde tonen en het verliefd worden op onze gemeenschappelijke liefde “techno”

Ongeveer twee duizend jaar geleden zei Jezus” Hou van elkaar zonder uitzondering en het koninkrijk van God zal het Uwe zijn”

Nu ongeveer twee duizend jaar later kan het ons wellicht niet boeien wie Jezus was of hoe Gods koninkrijk eruit ziet maar we zijn het toch eens met die mooie woorden.

Techno Rumba is in deze editie trots om voor de eerste keer aan jullie voor te stellen één van de beste techno producers:

Christian Wünsch met zijn eigen platen bedrijf TSUNAMI RECORDS

Dit keer zal onze Techno Temple ook Davis Escudero uit Madrid presenteren, Daniel Sanchez, half Spaans half Nederlands en S-Tech pure Nederlandse Techno.

We verzekeren dat dit weer een onvergetelijke editie wordt van de beste Techno (Top 40 verboden), goeie atmosfeer, goeie services (grais garderobe, gratis toiletten en het niet accepteren van fooi) Entrée 12 euro.

“Techno Rumba werkt voor de muziek, niet voor het geld”

Zie jullie daar Vrijdag de 14e Februari, kom vroeg uit respect voor de eerste DJ’s.

God zij met jullie en met techno
Date: Friday 14th February - St. Valentine's day
Place: The Power Zone
From; 22.00 - 05.00
Price: 12 euro
Line up:
Christian Wünsch
David Escudero
Daniel Sanchez
S-Tech