Binnenkort staat de 2e editie van Pure Audio voor de deur. Dit is een technofeest dat wordt gehouden in de LVC in Leiden. Het mooie van dit feest is dat het georganiseerd wordt door technofanaten voor technofanaten.

Zaterdag 1 maart zal in het LVC te Leiden de 2e editie van het techno-event Pure Audio plaatsvinden. Na een zeer succesvolle openingsavond op 2 november vorig jaar met de Napolitaanse technoheld Rino Cerrone staat deze editie het Zwitserse talent Deetron achter de draaitafels, aangevuld met de residents, de Pure Audio Allstars.
In de bovenzaal, die tot electro-café wordt omgebouwd, kan de bezoeker bijkomen van het dansvloer geweld. Hier zullen Dj Rael en de verrassende live band 3-1
acte de présence geven.

Pure Audio is een jonge organisatie opgericht door drie technofanaten. Niet het geld maar liefde voor de muziek is de drijvende kracht achter het concept. Hun doel: het publiek het oude underground gevoel weer te laten ervaren. Vette muziek, verassende optredens en dito aankleding vormen samen met een lage entreeprijs de ingredienten die voor een uitgelaten sfeer moeten zorgen.

Pure Audio:

1 maart 2003 LVC, Leiden
Tijd: 23.00 - 05.00 / deuren sluiten om 02.00!
Prijs: €10,- vvk , €12,50 deur
Info: www.pureaudio.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    5 February 2003

    Kijk dit soort feesten waarderen de mensen nou. Mijn complimenten aan de organisatie. &)

Comments are closed