Velen wisten het al te raden aan de hand van de foto's op de site, maar nu is het dan ook officieel de locatie van Pulse Party bekend gemaakt. Het feest vindt plaats op zaterdag 15 februari in….

ROTTERDAM - De geheime locatie van de eerste editie van Pulse, Make Luv edition heeft de gemoederen aardig bezig gehouden. Op de website www.pulseparty.nl werden met foto's en hints al kleine tipjes van de sluier opgelicht. Op forums en in gesprekken werd gegist naar de locatie. "De oude locatie van Now&Wow", dacht er een. "Een gebouw bij Utrecht Centraal Station,", dacht een ander. Weer iemand zag het feest in de Rotterdamse graansilo's worden gegeven. Leuke ideeën voor toekomstige feesten, maar geen van de geopperde locaties biedt podium voor de Pulse Party.


Aan alle twijfel en het geraad komt nu een einde met de officiële bekendmaking van de locatie van het feest, waar onder anderen Erick E., Laidback Luke, Michel de Heij, Layo & Bushwacka!, Kevin Saunderson, Junior Jack & Kid Creme en Benny Rodrigues zullen optreden. Waar Ted Langenbach in het stof lijkt te bijten, heeft de organisatie van het feest, Believers, wél de Van Nelle Fabriek in Rotterdam als uitgaansgelegenheid weten te strikken.

De twee voor de Pulse Party-ingerichte zalen van het Unesco beschermde industrieel erfgoed, zullen een undergroundsfeer uitstralen. Daarom ook werd de locatie zo lang mogelijk geheim gehouden: zodat, net zoals in de begindagen van de house, alleen degenen die ervoor gaan en er echt bij willen zijn, achter de informatie komen. Voor degenen die nog niet achter de locatie waren, is het geheim nu ontrafeld.

Comments

  • Goedie

    Goedie

    5 February 2003

    Eigenlijk kan je dit geen nieuws meer noemen want velen wisten dit al, maar toch het is nu officieel bekend :P

Comments are closed