AMPlified

AMPlified is een nieuwe organisatie die tot nu toe 2 feesten heeft georganiseerd in Rotterdam. Ze zijn vanaf nu op een maandelijkse vrijdag in Club Las Palmas in Rotterdam te vinden.

Rotterdam - Met gepaste trots wil de AMPlified organisatie zich voorstellen. AMPlified is een nieuwe evenementenorganisatie, die zich met name richt op de Urban Music Lifestyle.

Tegelijkertijd onderkent en distantieert AMPlified zich van een omstreden scene, die veel te kampen heeft met negatieve berichtgeving. Desondanks heeft AMPlified zich ten doel gesteld om een ‘upliftment’ te bewerkstelligen. Met de overtuiging, en de juiste know-how van hoe het beter kan, pakt men zaken non-traditioneel aan. Denk hierbij aan promotie, A-locaties, kwaliteit DJ’s, VJ entertainment, Dansers en een MC, die eenieder aan het dansen krijgt. Eén van de oprichters, P.Weeks, voegt hieraan toe; “Juist doordat ik zelf zeer bekend met dance/house, en misschien wel (te) regelmatig te vinden ben in clubs, zie ik de verschillen, maar ook de overeenkomsten en kunnen we er iets positiefs mee te doen.” Hij vervolgt; “Er lopen in de dance/house scene sowieso veel Urban/Hiphop/RnB liefhebbers rond, omdat de sfeer gewoon OK is. En juist voor die mensen, die gewoon feestbeesten zijn, willen we iets neerzetten vanuit een Urban Hiphop-Lifestyle-perspectief”. Inmiddels heeft AMPlified 2 evenementen achter de rug (Pacha/Las Plamas), waarbij er gerust mag worden gesproken over een succes. Met name de diversiteit de aanwezige gasten, alsmede de positieve ‘vibe’ waar men in de promotie op aanstuurt/aanspreekt deed veel goed. "Dit is de 21ste eeuw, wij maken geen onderscheid tussen blank/zwart/paars/geel alleen tussen echte partypeople met dé juiste positieve instelling, en rotte appels, die we simpelweg niet willen aanspreken, en zeker niet toelaten", aldus Weeks.

AMPlified mag zich inmiddels verheugen op een maandelijkse vrijdag in Las Palmas, te Rotterdam. “Hier zijn we zeer content mee, immers de locatie doet veel aan de sfeer en beleving van de gasten. Bovendien zijn wij hier als Urban music organisatie exclusief en kunnen we het concept ‘vormen’ en gezond laten groeien.” Ook daarin komt het aspect wisselwerking terug, zo host AMPlified in de kleine zaal van Las Palmas, elke maand een andere organisatie, die met een andere style/stroming telkens voor een leuk gemixed publiek zorgt. “Je kunt het zo gek niet bedenken, of we zullen het wel een keer hosten, 2step/latin club/tech/house/disco/groovey club, het komt allemaal wel aan bod”.

AMPlified wil voortaan ook middels www.groovetrackers.com partypeople (jullie!) op de hoogte houden. Vooralsnog nodigt ze jullie uit om eens een kijkje te komen nemen op 7 februari in Las Palmas.
AMPlified - Tha Blast feat. PassionCrew (Carribean sounds).
Meer info op www.AMPlified.nl