Na een rustig dagje wilde we eigenlijk naar het feest waar Bart Skils moest draaien. We hadden een adres gekregen maar eenmaal bij die straat aangekomen kwamen we er achter dat het een straat met dezelfde naam in een andere wijk/ stad was. Gelukkig is er tijdens Sónar in Barcelona superveel te doen, dus we hadden ook nog een plan B (en C, D, …) Plan B stond deze keer voor plan Bug, Steve Bug wel te verstaan in de club La Terrrazza waar de avond ervoor nog Sven Väth stond. Aangekomen bij Pablo Espanyol stond er een gigantische rij! Met een kort praatje bij de gastenlijst moesten we nog wel een kaartje kopen, maar mochten we de rij gelukkig overslaan. 8-)
Uitleggen wat Pablo Espanyol is wordt lastig, kijk daarvoor maar op hun website. In het kort is het een oud klein "typisch Spaans" dorpje in Barcelona achter het Paleis. Behalve mooie architectuur en terrasjes vind je daar ook twee discotheken: La Terrrazza (http://www.laterrrazza.com/) en club Discotheque. La Terrrazza was zoals de naam al doet vermoeden een terras buiten met een dj-booth en twee podia. Het was redelijk druk en het is een dure tent. Zes euro(!) voor een biertje (flesje Heineken)! er zat wel een gratis drankje bij het kaartje à 15 euro, maar dronken worden kan je beter ergens anders doen! De club had danseressen en dansers, een palmboom op de dansvloer, grote videoprojecties en het publiek was vrij hip.
Steve Bug draaide een vette set en ging zelf ook lekker los achter zijn tafels. Dat werkte door op het publiek en de handjes gingen dan ook regelmatig de lucht in! Toen er een bui overkwam, zag ik sommige mensen angstig kijken omdat ze hun haar voor ze uit gingen minstens een uur hadden staan föhnen en daar niks van over zou blijven, maar de rest van het publiek pakte het beter op: Iedereen schreeuwde en juigde en genoot van de korte, warme 'douche'! Rond vijf uur verlieten we de club en het mooie Pablo Espanyol. Het feest was nog niet afgelopen, maar wij hadden voor de zondag een heerlijk strandfeestje voor de boeg: "Sets on the Beach"!

Ingang Pablo EspanyolEen aardige rijPablo EspanyolDaarheen dusMartin LandskyPartypeopleDanseresLa TerrrazzaLa TerrrazzaLa TerrrazzaLa TerrrazzaLa TerrrazzaPaulusBarPartypeoplePartypeoplePartypeopleDanseresLa TerrrazzaChris @ La TerrrazzaOlá!Ik ga uit en neem mee...Steve BugSteve Bug @ Final ScratchDanserWij houden van oranje...Steve Bug in z'n winkeltjeChill-out in een steegjeDanseresLovalje et moiPablo EspanyolVictor y MarthaPaul @ Pablo EspanyolPittoresk