Twee weken terug vond ik Groningen nog wat te ver voor Technootjes, maar afgelopen weekend pakte Paul en ik het vliegtuig naar Barcelona voor Sónar! Het kan verkeren…
Onze eerste dag was de tweede dag van Sonar. Sonar by Day was midden in het centrum en Sonar by Night was iets buiten het centrum in een hallencomplex.
Op SonarByDay heb ik veel dingen kort gehoord. Van de meest vage elektronica tot rappende Spanjaarden bij een heerlijk zonnetje en een gezellige sfeer.
SonarByNight waren we vroeg bij om Magda te horen die de avond zou openen. Dat was maar goed ook want ze draaide voor mij de beste set van de avond! Tim Wright live was een leuke act, maar even wennen omdat het een stuk steviger was dan Magda. De Spanjaarden vonden het allemaal prima en het ging lekker los in de zaal bij het uitstekende geluid! Hierna was de beurt aan Richie Hawtin en Ricardo Villalobos, "The dualling titans"! De set zat vol met vette platen en de twee laptops en andere apparatuur die waren meegekomen werden gruwelijk gebruikt! Helaas miste de lijn in de set wel een beetje, maar ondanks dat was het een genot om naar te luisteren en kijken!
Matthew Dear stond de week voor Sonar nog op Voltt en daar vond ik 'm de uitblinker van de avond! Op Sonar had Magda die titel al veroverd, maar Dear z'n liveset was weer sterk! Toen Agoria begon zijn we, met nog twee dagen in het vooruitzicht weer richting huis gegaag… Dag één van Sonár was alvast geslaagd!

Met de trein naar BrusselKlein stukje met de auto ;-)Ready for Take-off?Het eerste biertje over de grensBewolkt BelgiëZonnig Spanje :-)Toeristisch kiekjePaul de Leeuw :pSónar by DaySónar by DaySónar by DaySonar VillageSónar by DaySonar VillageBijkomen @ Sonar by dayGoodies shopSonarLabBarmeisjeChristian von Borries & Martin HossbachSonarLabSónar by DayBijkomen @ Sonar by dayKunst @ SonarRadio 3 @ SónarSpaanse promotie damesKaartjes gezochtWie wat waarOutside SonarSónar modelDabryeDabryeSonarDomeSónar by DaySónar by DaySonar Village:-)Axis shopPleintje bij persingangInterview met Jeff MillsEten met Marieke, Paul, Eralda en CarlyIngang Sonar By NightSonarClubNog even bijkomenVette autoMagdaMagda @ videoschermMagda @ videoschermNog meer videoschermenGroot!Botsauto'sSonarClubVJChrisCanadese vriendenMagdaPartypeopleTim WrightSmile! You're on (candid) camera!SonarClubPartypeopleBotsauto'sSeñorita'sSónar GTIPaulusChillenSonarPubSonarPubRichie en RicardoRicardo VillalobosRichie en RicardoSonarClubSonarClubRichie Hawtin & Ricardo Villalobos @ SonarSonarClubSonarClubTokyo Represent!SonarClub