Voor mij de eerste Reactor in de Warehouse 294 was gelijk een succes! Na een nachtje Melkweg en een dik uur reizen moest ik wel even 'inkomen' toen we de Warehouse binnenkwamen. Dat wennen ging vrij snel toen we de laatste zaal binnenkwamen en we de vette minimale platen hoorden ZIP en Jay Haze. Ik wist gelijk dat dit de zaal was waar ik het meest zou staan vanavond.
Behalve ZIP en Jay Haze draaide Steve Bug ook weer een geweldige set in deze kleine zaal.
De 'hard techno' zaal ben ik alleen langs gelopen op weg naar de WC, maar de mainstage maakte dat ik toch nog moest kiezen.
Reeko maakte zijn Nederlandse debuut en deed dat geweldig! Op de krachtige Funktion-one sound system kwam deze set overweldigend over!
Na wat heen-en-weer geloop uiteindelijk toch bij Ruskin blijven staan die, zoals Bauke dat smste, de pannen van het dak draaide!
Reactor bedankt voor de geweldige avond!
Zie ook de foto's van Heinos!

Berlin UndergroundsTwanVette VJ showSteve BugSteve Bug @ Final Scratch'Berlin Underground' zaalDave HarderDave HarderMain stageCarlos RiosVincent de WitHard techno areaMeters non-stop in het roodMainstageMainstageReactorReactorReactorMinimal areaVette VJ show !!Mark BroomMark BroomRinske en ChrisSteve BugSteve BugSteve BugFunktion-oneReekoReekoReekoReactorZooitje ongeregeld ;pReactorJay HazeJames RuskinJames RuskinRuskinGerrit Hiemstra (hahaha!!)