- "Ga je mee naar Soulcialism?"
- "Soulcialism?"
- "Ja, kijk maar www.soulcialism.de"
- "Ziet er vet uit, ben er wel bij denk ik"

Zo gezegd zo gedaan, na het regelen van vervoer en kaartjes (Kitty en Bas-jan bedankt!), een week uitkijken naar het feest, een tentamen maken (en halen :-)), een gezellige reis en wat gezoek stonden we voor de voormalige Krupp fabriek.
Ik heb geen idee wát ik verwachtte, maar dit overtrof alles. Er valt niet te beschrijven hoe cool het allemaal was, maar in een poging schieten dingen als 'wow!', 'overal kaarsen', 'duister', 'apart', 'disco', 'divers', 'cool', 'Ibiza', 'raar' en 'uniek' door mijn hoofd… Het eerste rondje was dan ook een groot avontuur, dan ging je weer een deur door, een trappetje af, een zaal door, een trappetje op, naar buiten, naar binnen en overal waar je kwam zag het er stoer uit! Een disco zaal met verlichte dansvloer, een wc vol met spiegels, buiten een verhoogde dj-booth van mooie oude stenen, een vijvertje, een oude fabriekshal, een oud elektriciteitshok, een wc met opstap van 1 meter, een grafkist, relaxte zitjes, overal barren, kaarsen, vuurkorven, kroonluchters, prikkeldraad en kappotte televisies… het hield niet op! Wat de locatie betreft kon onze avond al niet meer stuk, tel daar de gezellige groep mensen, vette optredens, relaxte sfeer, en de set van Josh Wink - wat voor mij toch wel het hoogtepunt van de avond was - bij op en je hebt een feest voor in de boeken!
En daar staat ie dan ook, met dikgedrukte letters!!

Foto's van Heinos staan hier!

Voor de Krupp WerkstätteVuurkorfGezellige lampjesFrank en MarkSteek jij de kaarsjes vanavond aan?Krupp WerkstätteDisco WCHarold, Harold, Chris, Ro en Ro ;-)Disco!DiscoKroonluchtersBuiten podiumRelaxt!SwayzakSwayzakDirk en KimberlyChrisCandle lightNicky, Ro, Hugo en KittySubstance FloorJosh WinkGeplöckel kammerGeplöckel kammerGeplöckel kammerHigh voltageDer RicardoRicardo Villalobos en LucianoRicardo Villalobos en LucianoLucianoRicardo Villalobos en LucianoVijvertjeBuiten podiumHet werd al lichterCoole barSoulcialismSoulcialismSoulcialismJaap en BarryDirk en RoyZo kan 't ook :)Ricardo en LucianoRicardo Villalobos en LucianoSubstance FloorVermoeide RicardoJosh WinkRoderik en ChrisWinkVaagHigh voltageGroupies! :p ;-)Geplöckel kammerVaagChillen in het zonnetjeChris en KimberlyEn dit is voor eeuh....Altijd handigMooie wagen