De wereldberoemde DJ en producer die al jaren niet weg te slaan is uit de top 5 van DJmag's top 100 heeft een nieuw album uit. Om het album te promoten reist Sasha de hele wereld over. Zo komt hij deze maand onder andere in Roemenië, Turkije en IJsland.
Voor de Sasha Involver Album tour komt Sasha ook twee keer in Nederland, 7 augustus op Dancevalley en afgelopen weekend was hij in de Powerzone.
Na een goede set van Sander Kleinenberg nam Sasha het in een warme, gezellig drukke Powerzone over om aan zijn vier uur durende set te beginnen.
Eerst werd er nog wat afgebouwd om vervolgens aan de 'musical trip' te beginnen. Sasha mixte de platen naadloos aan elkaar en het hippe publiek genoot met volle teugen! De handjes gingen regelmatig de lucht in en er werd gefloten en gejuigd.
Ik kende weinig platen omdat ik zelden naar progressive feesten gaan, maar bij het horen van de set van Sasha vroeg ik me af waaróm ik eigenlijk niet vaker ging. Waar ik misschien nog een beetje bang was voor teveel zweverige momenten knalde het er goed op los en volgde de ene vette plaat na de andere!
Na de Tiefschwarsz mix van Spektrum - Kinda new (die kende ik dan weer wel ;-)) wat misschien wel het hoogtepunt van zijn set was, begon het afbouwen van zijn set. Dit is eigenlijk zoals het hoort en het mooie van lange dj-sets, maar op den duur had ik de langere breaks en breakbeats wel een beetje gehoord, maar dat had misschien ook te maken met mijn vermoeidheid. Uiteindelijk hebben we om 5 uur, moe, voldaan en met een glimlach op de mond de powerzone verlaten.
Sasha (inmiddels samen met Sander Kleinenberg) draaide toen nog gewoon door…

VideoschermZithoekjeSander KleinenbergSander KleinenbergPowerzoneLisaPowerzonePowerzoneSander Kleinenberg @ PowerzonePowerzoneSashaLisa en RichardPartypeopleSasha - InvolverSashaPowerzonePowerzonePowerzoneLoaba ;-)?? en JetHet menu :-)BarzoneFinding NemoSasha en Sander KleinenbergSander Kleinenberg @ PowerzoneSashaLisa