Get Physical Music bestaat vijf jaar en ter ere van dit heuglijke feit heeft het hippe label uit Berlijn de ‘Euro Elastics Tour’ georganiseerd. Den Haag mag uiteraard niet worden overgeslagen, en zo staan M.A.N.D.Y., bekend van de underground hit ‘Body Language’ en Lopazz (live) op vrijdag 27 april in het Paard van Troje.

M.A.N.D.Y. bestaat uit Get Physical labelbazen Patrick Bodmer en Philipp Jung. Het duo werd bekend met hits als ‘Tonite’ en de samenwerking met Booka Shade, een andere Get Physical act, die uitmondde in de megahit ‘Body Language’.

Lopazz produceerde al tracks voor andere bekende Duitse labels zoals Output en Gigolo en zijn tunes werden al geremixed door o.a. Luciano, Tiefschwarz en Ricardo Villalobos. Hij zal een live set verzorgen zonder computers maar mèt samplers, keyboards, gitaren, effecten en vocalen. Lopazz maakte met zijn live sets al veel indruk op onder meer het Sonar festival in Barcelona.

In de laatste vijf jaar vergaarde het Get Physical label faam dankzij, inmiddels gerenommeerde, acts als Booka Shade, DJ T, M.A.N.D.Y. Lopazz en Zoo Brazil. Singles uit de Get Physical stal staan bijna altijd garant voor clubhits; ‘In White Rooms’, ‘Mandarine Girl’ en ‘Walk Right Back’, het is slechts een kleine opsomming van wat er zoal in de platenkoffer van DJ’s als John Digweed, Tiefschwarz en Tiga beland.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl