Het hangt in de lucht, dezer dagen in Den Haag! De stad ontdoet zich in rap tempo van haar stoffige ambtenaren imago. De recentelijke aanpassing van openingstijden voor clubavonden geeft jonge, ambitieuze aanzet voor nieuwe idee├źn en concepten. Op 14 april aanstaande maakt een nieuwe clubnight haar opwachting.

Stug! heet het nieuwe Techno-event van Den Haag en omstreken. Het uitgangspunt is dat er weer grote techno-djs met regelmaat deze stad aandoen voor een clubevent waarin kwaliteit van de muziek en goede, toegankelijke sfeer centraal staan. Er wordt aandacht besteed aan het gehele techno genre, ook krijgen talenten van eigen bodem een kans om zich te presenteren Als locatie is gekozen voor het Paard van Troje.

ADHD Sessions is bekend om hun smaakvolle technofeesten in de Amsterdamse Studio-80 die keer op keer de records qua bezoekersaantallen van deze locatie breken. Recovery Sounds en Dia.chro.na zullen het Paard van Troje vullen met zowel de laatste keur aan techno releases als vele eigen producties.

De smaakmakers van de avond zijn eveneens bekende ADHD Sessions helden; Dave Ellesmere en Vincent de Wit. Dave Ellesmere is inmiddels een hele bekende naam in Nederland en zijn optreden op ADHD Sessions in maart van 2006 betekende een start van een zeer succesvolle periode voor deze producer. Vincent de Wit heeft voor de techno fanaten geen introductie nodig en is de absolute pionier van de Nederlandse Techno . Zijn slepende, groovende sound sluit perfect aan bij wat dit nieuwe concept wil uitdragen. Stug! resident dj Fabio zal de eerste editie van deze nieuwe reeks feesten afsluiten. Van hem kan je een diepe, rollende set verwachten waarin ook de technoklassiekers niet zullen ontbreken. Hij vormt samen met Bart van Rijn het brein achter Stug!, een concept dat staat voor techno van A tot Z.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl