Nu we hebben gezien dat het LOS publiek ook op zaterdag het dak van het Paard eraf kan feesten, de verrassingseditie van LOS op 17 maart was immers een denderend succes, durven we nog een stapje verder te gaan door LOS te bombarderen tot DE paaszondag party van Den Haag. Laat het eieren zoeken op zondag 8 april dus voor wat het ooit was en haal je Sunday night party mood uit het stof voor deze spetterende EASTER editie van LOS in het Paard van Troje.

De Soulmax paas-bunny brengt ons een mix van artiesten die de eieren uit je mandje doen springen; met Lucien Foort, Roog, Fedde Le Grand en Soulfonic Source, bijgestaan door de op LOS debuterende blonde schone sensuele MC Gia Mellish en visual koning VJ Fury in de grote zaal EN Frederic Gonzalez met zijn solo act in de kleine zaal zullen we nog jaren terugdenken aan die mooie paaszondag van 2007.

Zoals het er nu allemaal uit ziet gaat er deze paaszondag een spetterende editie plaatsvinden van LOS, ditmaal met spectaculair entertainment; vuur en jumpingstilts wil rule! De kaartjes vliegen als warme broodjes over de toonbank, wil je er dus bij zijn, ren dan morgen nog naar het Paard Van Troje of surf naar www.easyticket.nl Laat het eieren zoeken op zondag 8 april dus voor wat het ooit was en haal je Sunday night party mood uit het stof voor deze spetterende EASTER editie van LOS in het Paard van Troje.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl