Het was even wachten totdat we een nieuwe editie van A.S.S. konden aankondigen maar met de nodige trots kunnen we melden: A.S.S. is terug!! Waarom wij het van de daken willen schreeuwen? Omdat we niemand minder dan technogod Luke Slater hebben weten te strikken om langs te komen. De andere acts zijn natuurlijk ook niet mis, want 2000 and One en Seutek zijn bij de rechtgeaarde technoliefhebber natuurlijk geen onbekende namen.

Sinds eind jaren 80 heeft Luke Slater een groot aandeel gehad in wat later de UK-Techno sound is geworden. Samen met frequent collaborator Alan Sage, maakt Slater muziek waarmee hij het karakteristieke Detroit technogeluid naar Europa brengt. In zijn producties is Slater bijzonder experimenteel. Hij produceert compromisloze technoplaten maar ook basloze ambiënt. Zijn dj stijl is te omschrijven als funky en hard met hier en daar wat electro invloeden.

2000 and One mag gerust gezien worden als één van de nieuwe fakkeldragers van de Nederlandse techno. Door zijn jarenlange ervaring in allerlei dancegenres, van drum 'n bass tot trance, heeft hij een eigen uniek geluid minimal technogeluid weten te creeeren. Volgens Adam Beyer is 2000 and One het beste wat techno in de laatste jaren is overkomen, en wie zijn wij om de Zweedse meester tegen te spreken.

Net als 2000 and One is ook de derde dj in de grote zaal van de Boerderij een man die al lange tijd meeloopt in de dancewereld. Seutek, geboren in Duitsland maar getogen in Nederland, draaide al vijf keer op Awakenings, liet popzalen van de Melkweg tot Tivoli stuiteren en maakte diepe indruk tijdens Intergrate in Den Haag.

In de kleine zaal, het Podiumcafé, zullen de twee jonge Zoetermeerse technotalenten van Jacques Chips zorgen voor de muziek.

Location

Boerderij
Amerikaweg 145
Zoetermeer, Nederland

Lineup

http://www.boerderij.org