wassup 11-05-2007

De eerste editie van Wassup! staat voor de deur. Op 11 mei zal de Rotterdams Off_Corso worden aangedaan en haar laten zien waar Wassup! voor staat: internationale grootheden in Rotterdam en deze laten versmelten met lokale toppers. Diversiteit, verrassing en funky house staan daarbij hoog in het vaandel.

Wat je deze eerste editie kunt verwachten? Allereerst zal de Duitse grootheid Sharam Jey te bewonderen zijn. Hij staat bekend om zijn pompende electro-house muziek. Met kwalitatief sterke platen probeert hij iedere keer weer de dansvloer in extase te brengen. Dit zal hij dan zeker weer gaan proberen en bereiken ook!
Monica Electronica zal tevens deze avond achter de decks haar plaats weten te vinden. De uit Delft afkomstige dame heeft al in diverse clubs in Nederland haar naam weten te vestigen. Stond zij al eerder in de Now&Wow, Paradiso, en de 11, tegenwoordig weet zij haar weg ook te vinden naar het buitenland. Onder andere Berlijn, Vancouver; Canada, Seattle; New York en China hebben al van haar kunnen genieten. Het zal dan ook niet lang meer duren of iedereen is overtuigd van haar krachtige en met funk gedraaide sets.
Resident van de avond is Jip Deluxe. Een Deluxe experience is wat hij je zal brengen. Iedere keer brengt hij met sexy, funky house muziek je totaal in vervoering. De energie die hij in zijn platen stopt, is terug te horen in zijn sound, stilstaan is dan ook onmogelijk.
Tot slot is daar nog Jermaine S. Deze Rotterdammer is alom bekend in Rotterdam en omstreken. Vaak genoeg heeft hij zich dan ook al bewezen en wanneer Jermaine binnen is, is het ook gegarandeerd feest. Deze avond zal worden gehost door MC Andy Sherman en de visuals worden verzorgd door Dirty Brown visuals.

In de lounge staan deze avond Nour Casablanca en resident D.E.F. Mocht je even bij willen komen van al de funky house in de main, dan zorgen deze twee heren er wel voor dat de stemming erin blijft. Onderuitgezakt chillen met zwoele house en lekkere eclectic sounds, drankje erbij en na je rustmoment kun je er weer vol voor gaan. In de lounge, in de main, waar je maar wil.

Kortom, op 11 mei is de lancering van Wassup! Zet het in je agenda en direct voor de maanden erna. De tweede vrijdag van de maand, om de 2 maanden.
Voor je portie funky house dien je hier te zijn. Internationale top dj’s, lokale grootheden, en dit alles in de ambiance van de oude bioscoop.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.dmr-events.com