sound of love 28-04-2007

Vlak voor koninginnedag, op zaterdag 28 april, vindt de eerste nieuwe editie van SOUND OF LOVE in Amsterdam plaatse. Na edities in de Rechter te Eindhoven, de Winkel van Sinkel in Utrecht en het vooruitzicht van het Free Your Mind festival en enkele grote outdoor edities, ziet het er goed uit voor de Sound Of Love. Het audiovisuele spektakel dat een liefdevol gevoel richting al je zintuigen stuurt met veel theatrale elementen van de uitgaanswereld, een nauwe samenwerking tussen VJ’s en DJ’s en natuurlijk de gewaagde, soms bizarre acts.

S.O.L. is ontstaan vanuit SOL (Rembrandtplein, Amsterdam) die vijf jaar lang de warme housesound promootte. Vele Nationale en internationale artiesten stonden hier geprogrammeerd waaronder Kenny Hawkes, Gene Farris, Master H, Leftfield, Freq Nasty en vele anderen. Toen SOL haar deuren sloot besloten de ‘people of SOL’ het gevoel van SOL naar andere locaties te brengen. Voor deze editie keren we terug naar de lokatie waar een aantal jaar terug het eerste SOUND OF LOVE event werd gegeven; Hotel Arena.
De kerkzaal wordt gevuld met een real house music terwijl de tuinzaal het domein is van de ecletische platen van Goodgrip en Fullscale.

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.soundoflove.nl