fluor 29-04-2007

FLU·OR (the ~)
1.[party.] Fluor is dirty chique, electrofying fresh, blikt terug, doet een sprong vooruit en mixt the best of both worlds. FLUOR is International Party Hysteria: 2007 clubbing, retro eighties & nineties chaos! Blow your whistle, keep on smiling, relive your future! Camera’s ready? Prepare to Flash  :)

Op zondag 29 april - Koninginnenacht 2007, dé partynacht van het jaar, beleeft Rotterdam een uitzonderlijke primeur. Het is het moment van de lancering van *FLUOR, een unieke conceptcollaboratie tussen Treetz & *The Dutch House Mobb. Very special act tijdens deze premierenacht is niemand minder dan superster-dj Eric Prydz (‘Proper Education’, ‘Call on me’), die tevens zijn debuut in Rotterdam maakt. FLUOR brengt kleur in de Rotterdamse nacht met een ouderwetse 3 rooms clubnight in de Maassilo, die de hoogtijdagen van Lolita Klup en Flirt (met dank aan Ted L.) zal doen herleven.

WOW DirtyTechyHauzMuzik (hosted by The Dutch House Mobb)

>> Eric Prydz <<
Superster-dj uit Zweden. Ook alom gerespecteerd vanwege zijn clubreleases onder aliassen als Pryda en Cirez D, én zijn samenzweringen met Axer (met Axwell) en A&P Project (met mede-zweed Steve Angello).

>> Benny Rodrigues <<
1 van de grootste topjocks van Nederland. Ook bekend als de grootste knuffelbeer onder de dj’s. Draait alle nationale en internationale clubs en festivals steevast plat. Rotterdamse FLUOR-resident.

>> Don Diablo <<
Wist als enige na het winnen van de GKA-award voor “Meest Sexy DJ” in 2005 én 2006 de sprong te maken in 2007 naar het winnen van de award voor “Meest Populaire DJ”. Ladies: ‘Stand Up’ voor Don’s DirtyHauz!

>> Joey Daniel <<
Rotterdam’s muzikale hoop in bange dagen en één van die spaarzame talenten waar je graag een keer de stoute dansschoenen voor aantrekt. Tevens Rotterdamse FLUOR-resident.

NOW 21st Century Disko (hosted by Treetz)

>> Chuckie <<
Treetz-resident van het eerste uur en een onnavolgbare party-dj die zijn gelijke niet kent. Lijkt nu in 2007 ook internationaal door te breken. Hopelijk blijft hij voor Nederland behouden. Voor FLUOR en Treetz in ieder geval.

>> Real el Canario <<
The godfather van the eclectic sound en tevens Treetz-resident van het eerste uur. Mediterraans temperament in combinatie met ongelooflijke skills. Een dodelijke combinatie. Zeker met een Chuckie back2back.

>> Jeremaine S <<
Zeer populaire Rotterdamse eclectic jock, die al vele malen zij aan zij stond met Chuckie in de Now & Wow. Stond al geruime tijd bovenaan het verlanglijstje van zowel publiek als organisatie. Op FLUOR dan eindelijk zijn Treetz-debuut!

>> Flexican <<
Jonge, zeer getalenteerde Amsterdamse Mexicaan die al vele succesvolle clubavonden opsierde met zijn energieke eclectische sound. Heeft zijn basis in hiphop, soul, funk en disco. Gescout door Real el Canario en brak al eerder 013 in Tilburg af tijdens Treetz in een B2B met Chuckie.

Superwow hosted by Loop Door!

‘Gewoon niet te lang bij stil blijven staan..’

* De naam ‘FLUOR’ is niet zomaar at random gekozen. Zoals reeds hierboven gezegd is het een collaboratie tussen Treetz (NL’s populairste eclectic night van Chuckie en Real el Canario) en The Dutch House Mobb. Deze laatste partij bestaat uit een groep prominenten uit de NL-se dancescene die hun sporen allang hebben verdiend en wiens namen om onbekende redenen tot nog toe geheim worden gehouden. FLUOR refereert aan de punky, kleurrijke verschijningen en gektes en hypes van de partycultuur in de jaren ’80 en ’90, die inmiddels in het nieuwe millenium weer voet aan de grond heeft in grote Europese steden als Londen, Berlijn, Parijs en Barcelona. Fluor is van nu en toen, en dus ook van “jong en oud”. Geen hokjes, maar één uniek partygevoel vertaald naar 2007 en verspreid over 3 zalen.

Location

Maassilo
Maashaven zz 2
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.fluor010.nl
http://www.treetz.nl
http://www.maassilo.com