molotov 14-04-2007

10 Redenen Om Naar De 10e Molotov Te Komen
(of erover te berichten)

1.Omdat op zaterdag 14 april Terry Toner er weer uiterst vakkundig een elektronische puinhoop van gaat maken in Hotel Arena. House, Electro, Minimal en Techhouse vullen zijn straatje.
2.Omdat niemand minder dan Philip Young & Victor Coral ook acte de présence komen geven in de Grote Zaal. Vervang Terry Toner, Philip Young en Victor Coral door salpeter, zwavel en houtskool en je weet wat je van de mix van hun sound krijgt: buskruit. Het wordt weer klappen dus.
3.Omdat bezoekers weten wat ze van Molotov mogen verwachten: LED-tubes, steigers, lasers en zoveel lampen als je nog nooit eerder zag. Elke keer wordt de aankleding van de Arena elektronischer. Wat dat betreft is de tiende editie geen uitzondering. Was het de vorige editie al te veel, dit keer wordt het nog meer.
4.Omdat Molotov twee voor de prijs van één is. Volgens vast recept vindt tijdens Molotov in de tuinzaal ook The DirtyDirtyDirty plaats; thuishonk van de Urban Epileptic sound.
5.Omdat de stadhouders van Urban Epileptic niemand minder zijn dan Vanderbilt & Moneybags. Het illustere duo waarvan niemand weet wat het precies doet, maar waarvan iedereen weet dat wát het doet altijd goed is.
6.Omdat The DirtyDirtyDirty resident The Flexican ook vormgever van de Urban Epileptic sound is en hij er na zijn afwezigheid op de negende editie weer ziek veel zin in heeft.
7.Omdat als vanouds Kubus & $imon er weer gezellig bij zijn op The DirtyDirtyDirty. Kubus is als producer bekend van beats voor Opgezwolle, DuvelDuvel, Jawat en Stickz en bracht onlangs het goed ontvangen Learning Curve uit met de Engelstalige rapper BangBang.
8.Omdat het Drunken Lion Soundsystem ook nog langskomt in de tuinzaal.
9.Omdat er weer een BN’er een editie van de Celebrity Hiphop Top 10 komt houden. Waarschijnlijk wordt het een chick met ballen, maar dat is een geheim.
10.Omdat er maar één keer een tiende editie van Molotov en The DirtyDirtyDirty is.

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.hotelarena.nl