Zaterdag 24 december vindt de spetterende kersteditie van LOS plaats. Deze keer een extra spectaculaire en lange editie, tot 05.00 uur, in de nr. 1 muziektempel van Nederland: ’t Paard Van Troje’. Een combinatie van 4 top deejay’s, live muzikanten, vocalisten, theater, sfeervolle decoratie, champagne, cocktails, en vooral gezellige mensen zal het beeld zijn van deze editie. Niemand minder dan Roog, Laidback Luke én Benny Rodrigues zullen aanwezig zijn. Muzikaal wordt de avond dus één groot hoogtepunt! Ook de tweede zaal is deze avond open. Waar de Urban Funky House Sounds van William Shagspeare de toon zullen voeren. Ook hij heeft overal gedraaid en is te bewonderen op een aantal residenties in heel Nederland. Kortom: een Dj om naar uit te kijken! Je kunt deze avond dus waanzinnig dansen in de grote zaal of springen op de urban funky beats in de kleine zaal.

Over Laidback Luke en Roog hoeven we inmiddels niets meer te vertellen, deze twee doorgewinterde deejays zijn uitermate populair bij het LOS publiek. “Luke”zal de avond openen, waarna Roog het roer overneemt. Afsluiter van dit sterke seizoen van LOS is Benny Rodrigues. Hij is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft. Inmiddels heeft hij op vele feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation: Black), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z'n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft.

LOS heeft er dit jaar er een spetterend seizoen op zitten, voor bijna alle edities was de animo zo groot dat er enorme rijden ontstonden. Er werden kleurrijken LOS-shirts op de markt gebracht, gezien het succes van het gelijknamige feest. En niet alleen de dansvloer werd gesierd met de shirts, want ook achter de DJ booth is het inmiddels een collectors item geworden! En met als klapper op de vuurpijl opent Soulmax eind November een restaurant in de Frederikstraat te Den Haag. Dus voortaan kun je voor afgaand aan een avondje LOS lekker dineren in het nieuwe europees georiënteerde restaurant van Soulmax genaamd Plato. Ook in het seizoen van 2006 zal LOS in het Paard te bezoeken zijn, “hoe of wat” dat horen jullie snel, maar 1 ding is zeker het zal alleen maar nog beter worden.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.soulmax.nl
http://www.paard.nl