fire 24-12-2005

Op kerstavond, 24 december aanstaande, vindt de Christmas Special van fire! plaats in Hotel Arena te Amsterdam. Eerder hebben is al een tipje van de sluier opgelicht, maar bij deze alle details van deze bijzonder feestelijke avond.

Fire! Christmas dinner
De kerstavond van fire! begint vroeg. Vanaf 19:00 uur zijn alle tafels in Todrink feestelijk opgedekt voor een verrukkelijk drie-gangen fire! kerstdiner. Voor deze gelegenheid is een uniek menu samengesteld. Wie verzekerd wil zijn van een tafel adviseren wij zo snel mogelijk te reserveren bij de receptie van Hotel Arena of via info@loveland.nl. Het drie-gangen diner kost ¤ 30,- p.p. inclusief een plaats op de gastenlijst van fire!

Christmas stars…
Voor het programma in de Kerkzaal is top dj Kiko (FR) uitgenodigd, die samen met resident dj’s Sebastien Léger (FR) en Marnix tot in de vroege uurtjes zorgdragen voor een sensationele show.

Fire! begint op kerstavond om 22.00 uur en gaat door tot maar liefst 06.00 uur!

Nostalgic sparks…
De Tuinzaal wordt ditmaal uit handen gegeven aan twee absolute pioniers: Dimitri & Marcello. Eén van deze helden trakteerde de bezoekers van fire! al eerder op een geweldige set. Deze twee Nederlandse giganten zullen op kerstavond een ware Warehouse battle neerzetten! Geniet van een avond vol House Classics. Een beetje nostalgie tijdens kerst is natuurlijk meer dan toepasselijk.

Algemene info
Aangezien de afgelopen twee edities in Hotel Arena volledig uitverkocht waren wordt nu de de mogelijkheid geboden om de felbegeerde kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. Deze kosten net als aan de deur slechts ¤ 15,- (incl. fee). Dus voorkom teleurstelling en wees er snel bij.

Kerstcadeau
Geef antwoord op de volgende vraag en maak kans op: 2 x gastenlijst, 1 x dubbel CD 'The Best of Eric Nouhan & Dimitri' en 2 x Loveland shirts. Wie zijn de resident dj's van fire!?
Stuur je antwoord vóór 23 december naar info@loveland.nl. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

Location

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.loveland.nl